Ανώγεια: «Η ζωή μου είναι πια κόλαση» λέει ο 29χρονος

Ο 29χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση και επικίνδυνες σωματικές βλάβες σε τρίτους, για το φονικό στα Ανώγεια.

Εντελώς διαφορετικές εκδοχές σε ό,τι αφορά το διπλό φονικό στα Ανώγεια της Κρήτης εξακολουθούν να δίνουν οι δύο πλευρές.

Σύμφωνα με τον Τ/Σ ΑΝΤ1, ο 29χρονος καθ' ομολογία δράστης της δολοφονίας του 30χρονου και γιος του δεύτερου θύματος, ανέφερε μέσα από

τα κρατητήρια ότι «η ζωή μου είναι πια κόλαση».

«Δεν χωράει στο μυαλό μου ότι εγώ είμαι στη φυλακή και ο πατέρας μου στον τάφο», πρόσθεσε. Ο ίδιος φέρεται ακόμα να δληλωσε πως «τη στιγμή που εγώ ήμουν στην αστυνομία, τον πατέρα μου τον κατεβάζανε στον τάφο. Ούτε στον χειρότερο μου εχθρό, θα ευχόμουν τέτοιο πράγμα».

Τι έχει δηλώσει ο πατέρας του 30χρονου

Από την πλευρά του, ο πατέρας του 30χρονου θύματος έχει δηλώσει πως ο γιος του δεν πυροβόλησε.

Όπως είπε, δράστης της δολοφονίας και του 63χρονου, ήταν ο 29χρονος γιος του θύματος. «Λογικό ήταν να νευριάσει ο γιός μου. Έφυγε από την πίσω πόρτα. Του την είχα στήσει εκεί. Σκότωσε πρώτα τον πατέρα του στην αγκαλιά του γιού μου και μετά σκότωσε τον γιο μου και του έκανε και εκτελεστική. Σκότωσε τον πατέρα του ο ίδιος. Κατά λάθος, εσκεμμένα, δεν ξέρω, εκείνος ξέρει. Το παιδί μου δεν πυροβόλησε. Το όπλο θα παραδοθεί. Στα χέρια του γιου μου δεν βρέθηκε πυρίτιδα. Δεν έψαχνε φασαρίες. Για μένα αυτός ο άνθρωπος είναι ένας κατά συρροή δολοφόνος», κατέληξε.

Η αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου.

Keywords
Τυχαία Θέματα