Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Οι ρυτίδες μου είναι τα μετάλλιά μου

Στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» μίλησε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη. Τι είπε για το πέρασμα του χρόνου, το όνομα και την καταγωγή της.

 

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις ρυτίδες μου, μεγαλώνουν μαζί μου, μεγαλώνω και εγώ με αυτές. Είναι η ίδια μου η ζωή, είναι τα συναισθήματά μου, γιατί όταν έχεις συναισθήματα έχεις και ρυτίδες, δεν γίνεται να μην έχεις», δήλωσε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, σε συνέντευξή της στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Αναφερόμενη στις ρυτίδες,

είπε ότι είναι τα μετάλλιά της, ενώ σημείωσε πως η δική της σχέση με το χρόνο «είναι πάρα πολύ καλή. Του κλείνω το μάτι, μπορώ και τον παγώνω, αλλά σίγουρα πάντα θα είναι ο νικητής».

https://www.dailymotion.com/video/x7rxaoa

Το σίγουρο είναι πως δεν θα παραδοθεί αμαχητί, πρόσθεσε η δημοφιλής τραγουδίστρια. «Μέχρι τελευταία στιγμή εγώ θα είμαι στην πρώτη γραμμή, ξέρω ποιος θα είναι ο νικητής, δεν έχει σημασία όμως, είπε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης της στο «Ενώπιος Ενωπίω», η Άλκηστις Πρωτοψάλτη μίλησε και για την ιστορία του ονόματός της. Όπως είπε, ο προπάππους της λεγόταν Αττικιουζέλογλου, ωστόσο ο πατέρας της έκοψε το «-γλου», γιατί ήταν μεγάλο το επίθετο, οπότε έμεινε το «Αττικιουζέλ». Σημείωσε πως πρόκειται για επώνυμο με ρίζες από τη Μικρά Ασία, την Αρμενία, την Αίγυπτο, και την Ελλάδα, ωστόσο όπως συμπλήρωσε, αναζητούσε «κάτι πιο οικείο». «Μου είπε κάποια επίθετα, δεν μου άρεσε κανένα και του πήγα εγώ το Πρωτοψάλτη. Του λέω επειδή βλέπω ότι έχεις μεγάλη σχέση με την εκκλησία και επειδή μου αρέσουν και οι πρωτοψαλτάδες και επειδή μου αρέσει και το πρώτο συνθετικό του ονόματος», εξήγησε.

Μιλώντας για την Αλεξάνδρεια, όπου γεννήθηκε, τόνισε πως όταν ακούει το όνομα της πόλης, «μου έρχονται εικόνες ηλιοβασιλεμάτων, έρχεται ο πατέρας μου που με κράταγε από το χέρι στη διώρυγα του Σουέζ, το παγωτό που έλιωνε, το γέλιο της μητέρας μου όταν πηγαίναμε για μπάνιο που αντηχούσε στα αυτιά μου σαν καμπάνα, το αμαξάκι, τα άλογα, η έρημος». Συμπλήρωσε, ακόμη, πως η Αλεξάνδρεια είναι στο DNA της και την κουβαλά στα τραγούδια, το αίμα και το μυαλό της.

https://www.dailymotion.com/video/x7rxafh

Keywords
Τυχαία Θέματα