Αλέξης Τσίπρας: Συνάντηση με εργαζόμενους στη «Μαλαματίνα» και βόλτα στη ΔΕΘ 2022 (Φωτογραφίες – Βίντεο)

Συνάντηση με εργαζόμενους στο εργοστάσιο «Μαλαματίνα» είχε νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη που, αυτή την ώρα, επισκέπτεται τα περίπτερα της ΔΕΘ 2022.Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Αλέξης Τσίπρας, βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη
και, σήμερα (17/09), αναμένεται να μιλήσει στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» στο πλαίσιο της ΔΕΘ 2022 αλλά ήδη συναντήθηκε με εργαζόμενους…

Εν συνεχεία, ο Αλέξης Τσίπρας μετέβη στον χώρο της ΔΕΘ 2022, όπου παρευρέθηκε στην προγραμματισμένη συνάντηση με τη διοίκηση και το Σωματείο Εργαζομένων της Διεθνούς Έκθεσης ενώ, αυτή την ώρα, πραγματοποιεί την καθιερωμένη βόλτα στα περίπτερα. Παρόντες, μεταξύ άλλων, είναι ο Τάσος Τζήκας, ο Κυριάκος Ποζρικίδης, η γραμματέας του κόμματος Ράνια Σβίγκου, η Κατερίνα Νοτοπούλου, ο Σωκράτης Φάμελλος, ο Χρήστος Γιαννούλης, ο Γιάννης Αμανατίδης, ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης και η Κυριακή Μάλαμα.

{https://youtu.be/vQShX7gVYcY}

{https://youtu.be/Rwx1xuYQWgQ}

Τι θα πει απόψε ο Αλέξης Τσίπρας στη ΔΕΘ 2022

Εμφάνιση ως αυριανός πρωθυπουργός επιδιώκει να κάνει απόψε (17/09) ο Αλέξης Τσίπρας στη ΔΕΘ 2022, παρουσιάζοντας έξι εθνικές προτεραιότητες. Βασικοί του πυλώνες θα είναι οι έξι εθνικές προτεραιότητες που θα περιγράψει, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος «δικαιοσύνη παντού, ανάπτυξη και προστασία για όλους», που θα αποτελεί και το βασικό σύνθημα του κ. Τσίπρα στη ΔΕΘ.

Πρόθεση του κ. Τσίπρα είναι να εμφανιστεί εκτός από εν αναμονή Πρωθυπουργός, σίγουρος αλλά και έχοντας πλήρη ενσυναίσθηση των δυσκολιών τόσο του εγχειρήματος αλλά όσο και αυτών που αντιμετωπίζουν πλέον οι πολίτες στην καθημερινότητά τους. Συνεργάτες του κάνουν λόγο για «δημιουργία μίας νέας σχέσης εμπιστοσύνης με τους πολίτες, προκειμένου να αμβλυνθούν οι ανισότητες που διαρκώς οξύνονται, να αποκατασταθούν αδικίες και να βελτιωθεί η ζωή τους».

Οι έξι εθνικές προτεραιότητες

Αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης, με δραστική μείωση των λογαριασμών μέσα από διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, των τιμών στα καύσιμα και τρόφιμα.

Ενίσχυση του εισοδήματος και δικαιότερη φορολογία για μισθωτούς, συνταξιούχους, εμπόρους και ελεύθερους επαγγελματίες.

Στήριξη του κοινωνικού κράτους με την ανάκτηση της εργασίας, ένα νέο ισχυρό ΕΣΥ, νέα γερά θεμέλια στη δημόσια Παιδεία και κοινωνικές πολιτικές για ΑΜΕΑ.

Παραγωγική Ανασυγκρότηση με ενίσχυση της εγχώριας παραγωγής και έμφαση σε ΑΠΕ, ιδιοπαραγωγή (μοντέλο prosumer), στοχευμένα προγράμματα για ΟΤΑ, μικρές επιχειρήσεις, αγρότες και βιομηχανίες, καθώς και δημόσιο πυλώνα στο τραπεζικό σύστημα.

Ισχυρό Δημοκρατικό Κράτος με μεταρρυθμίσεις στη Δικαιοσύνη και την ΕΥΠ.

Απάντηση στη δημογραφική πρόκληση με στήριξη της γυναίκας στην εργασία, της μητέρας, κοινωνικές πολιτικές για το παιδί, ειδικό πρόγραμμα για την αντιμετώπιση της στεγαστικής κρίσης και πλαίσιο για την κοινωνική ένταξη των μεταναστών.

Πηγή εσωτερικών φωτογραφιών: Eurokinissi | Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Keywords
Τυχαία Θέματα