Αλεξίου: Είχα βαρεθεί το τραγούδι, ήθελα να φτιαχτεί ένα ωραίο παραμύθι

«Ήταν η εποχή που εγώ είχα βαρεθεί λίγο με το τραγούδι», είπε η Χάρις Αλεξίου, μιλώντας στην ΕΡΤ για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Νανούρη. Τι είπε για τη Μαρινέλλα και τους γονείς της, τους οποίους έχασε σε μικρή ηλικία. 

Η Χάρις Αλεξίου και ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιώργος Νανούρης συζήτησαν στο «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ1.

Το θεατρικό «Χειρόγραφο», ένα μονόπρακτο γραμμένο από την ίδια την τραγουδίστρια και σκηνοθετημένο από τον κ. Νανούρη, στάθηκε αφορμή για τη γνωριμία τους, για την

οποία και μίλησαν.

«Είχα βαρεθεί το τραγούδι»

«Ήταν η εποχή που εγώ είχα βαρεθεί λίγο με το τραγούδι. Δηλαδή είχα βαρεθεί με τον τρόπο. Ότι βγαίναμε, είχαμε 20-30 τραγούδια, η ορχήστρα πίσω να παίζει, να πειράξουμε λίγο το ένα, να πειράξουμε λίγο το άλλο. Κάποια στιγμή η δουλειά σου γίνεται ρουτίνα και αυτό είναι που καλλιτεχνικά σε σκοτώνει. Ήθελα, λοιπόν, να φτιαχτεί ένα ωραίο παραμύθι και θα θυμάσαι που σου είπα πως ‘’θέλω να μου φτιάξεις ένα παραμύθι’’», είπε η αγαπημένη ερμηνεύτρια.  

«Δεν αγαπούσες τα τραγούδια της Μαρινέλλας όσο την ίδια»

Παράλληλα, η Χάρις Αλεξίου έπλεξε το εγκώμιο της Μαρινέλλας. «Αυτή η γυναίκα είναι μια γη μόνη της. Είναι χώρα», είπε, μεταξύ άλλων, για τη συνάδελφό της.

«Όταν θαυμάζεις μια τραγουδίστρια και λες ‘’πώς γίνεται; Πώς το κάνει αυτό;’’, τότε περνάς και από τη ζώνη της αμφισβήτησης, ότι ‘’δεν έχω κάνει και τίποτα’’. Έβλεπα τη Μαρινέλλα τις προάλλες. Αυτή η γυναίκα γεννήθηκε για να υπάρχει μόνη της. Δηλαδή νομίζω πως δεν θα ξαναβγεί αυτό το είδος στη χώρα. Βεβαίως και έχει τραγουδήσει τραγούδια μεγάλων στιχουργών, συνθετών κ.τ.λ., αλλά είναι σα να μην της έδωσαν τίποτα αυτοί οι άνθρωποι. Σοκάρομαι και που το ακούω αυτό που λέω», είπε χαρακτηριστικά.  

Δάκρυσε για τους γονείς της 

Εμφανώς συγκινημένη, η Χάρις Αλεξίου μίλησε για τα συναισθήματά της όταν τραγουδούσε σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ, στους Ολυμπιακούς Αγώνες και στο Ηρώδειο, καθώς επίσης και για το πόσο της έλειπαν οι γονείς της, τους οποίους έχει χάσει από μικρή.

«Βεβαίως δεν είναι ότι δεν σου έρχονται δάκρυα στα μάτια ή δεν σκέφτεσαι τον μπαμπά σου, που δεν πρόλαβε να σε δει να μεγαλώνεις ή τη μητέρα σου, που επίσης δεν πρόλαβε να το δει αυτό για το παιδί της», είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα