Άγριες Μέλισσες: Τι λέει ο τηλεοπτικός Δούκας

Τι είπε ο πρωταγωνιστής «Δούκας» στη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Στο Page 2 της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο έδωσε συνέντευξη ο Λεωνίδας Κακούρης, ο τηλεοπτικός Δούκας Σεβαστός από τις Άγριες Μέλισσες.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, ενώ αποκάλυψε πως στην αρχή ήταν ανάμεσα στο ρόλο του Δούκα και του Μιλτιάδη.

Περιμένατε ότι οι «Άγριες μέλισσες» θα έκαναν τόσο μεγάλη επιτυχία από το πρώτο κιόλας επεισόδιο;

Ναι. Είναι κάτι

που αισθανθήκαμε όλοι όταν πήραμε στα χέρια μας τα σενάρια, γιατί διαπιστώσαμε ότι χτίζεται μια καλά δομημένη ιστορία με στέρεους χαρακτήρες. Πιστεύαμε κι ελπίζαμε ότι οι «Άγριες μέλισσες» θα πήγαιναν καλά και ο κόσμος μάς αντάμειψε. Διότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι μια καθημερινή σειρά, όπου ο όγκος δουλειάς είναι τεράστιος. Και όλοι οι συντελεστές δίνουμε το κάτι παραπάνω.

Στις καθημερινές σειρές υπάρχει ο κίνδυνος το σενάριο κάποια στιγμή να κάνει κοιλιά. Πώς θα καταφέρετε να κρατήσετε αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού μέχρι το τέλος;

Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι στις «Μέλισσες» μέχρι τώρα έχει φανερωθεί μόνο η άκρη του παγόβουνου. Επειδή οι χαρακτήρες έχουν στηθεί καλά από την αρχή, μπορεί να τελειώσει κάποια ιστορία και να ξεκινήσει κάποια άλλη χωρίς να χάνεται το ενδιαφέρον για τον τηλεθεατή.

Λεωνίδα, είναι αλήθεια ότι για τον ρόλο του Δούκα συζητούσε ο Πασχάλης Τσαρούχας και σε εσένα είχαν προτείνει τον ρόλο του Μιλτιάδη;

Όταν επικοινώνησαν μαζί μου για να μου προτείνουν να συμμετέχω στις «Άγριες μέλισσες», ήταν ανάμεσα στον ρόλο του Μιλτιάδη και του Δούκα.

Εγώ προτιμούσα να υποδυθώ τον Μιλτιάδη για να παίξω και κανένα καλό άνθρωπο, γιατί τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση έχω πάρει αμπάριζα τα καλόπαιδα (γελάει). Το συζητούσα, λοιπόν, με την casting director και όταν με ρώτησε και ποιος θα μπορούσε να παίξει τον Δούκα, της λέω ο Πασχάλης Τσαρούχας. Αλλά τελικά μoυ έδωσαν τον ρόλο του Δούκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα