Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 45: Η αναταραχή και ο φόβος κυριαρχούν

Πέμπτη σήμερα και η σειρά Άγριες Μέλισσες (επεισόδιο 45), που έχει καταφέρει να κερδίσει κατά πολύ το ενδιαφέρον των τηλεθεατών κλείνει για αυτή την εβδομάδα με νέο επεισόδιο και καταιγιστικές εξελίξεις.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 45: Θα δούμε ότι η εκταφή του Γιάννου έχει μουδιάσει ολόκληρο το χωριό κι όλοι αγωνιούν να μάθουν τα αποτελέσματα του ιατροδικαστή. Την ίδια στιγμή, στο σπίτι των Σταμίρη και στα σπίτια των Σεβαστών η αναταραχή και ο φόβος κυριαρχούν, οδηγώντας τους σε σκοτεινές σκέψεις.

Η Μυρσίνη μαθαίνει από τον Δούκα πως και ο Κωνσταντής συμμετείχε

στη δολοφονία του Γιάννου και του επιτίθεται.

Όταν αποκαλύπτεται πως ο ιατροδικαστής έφυγε από το χωριό χωρίς ασφαλή στοιχεία και δίχως να υπογράψει την έρευνα για να διαπιστωθεί εάν υπήρξε εγκληματική ενέργεια, τα πράγματα στη ζωή των Σεβαστών και των υπολοίπων μοιάζουν να γυρνούν στον παλιό ρυθμό τους.

Μέχρι τη στιγμή που ο Προύσαλης και ο Μιλτιάδης παίρνουν μια γενναία απόφαση, να αντιμετωπίσουν τον Δούκα και να φτάσουν ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια.

Παράλληλα, όμως, η Μυρσίνη ανακαλύπτει κάτι που θα βάλει ξανά τις τρεις αδελφές στο στόχαστρό της. Θα κάνει τα πάντα για να καταφέρει να φτάσει στον πραγματικό ένοχο για τη δολοφονία του Σέργιου.

Οι εξελίξεις στις «Αγριες Μέλισσες» τρέχουν και οι έρωτες φουντώνουν, με τους τηλεθεατές να αναμένουν με αγωνία τι θα γίνει στη συνέχεια Ένας από τους χαρακτήρες που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, είναι ο Θωμάς Κυπραίος, που υποδύεται με μεγάλη επιτυχία, ο Γιάννης Στάνκογλου. Ο Θωμάς είναι ένας διπρόσωπος άνθρωπος που έρχεται στο χωριό ως ιδιωτικός ερευνητής στην υπόθεση δολοφονίας του Σέργιου.

Τον έχει προσλάβει η Μυρσίνη ούσα απολύτως σίγουρη για την ενοχή της Ελένης. Μάλιστα, με τη Μυρσίνη θα αναπτυχθεί και ένα ειδύλλιο, ενώ οι ερωτικές σκηνές τους έχουν συζητηθεί ιδιαίτερα.

Συστήνεται ως απόστρατος που θα ήθελε πλέον να ασχοληθεί με τη γεωργία. Ο Θωμάς θα καταφέρει να φτάσει στη λύση του μυστηρίου αλλά ο έρωτας θα αλλάξει προσωρινά τα σχέδιά του.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο πρωταγωνιστής των «Αγριων Μελισσών» μιλώντας στην εφημερίδα Real και τον Βασίλη Μπουζιώτη, στη σειρά εποχής του ΑΝΤ1, έρχεται ένας άγριος έρωτας. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Στάνκογλου ανέφερε πως «ο Θωμάς κρατάει στο χέρι την Ελένη και με τη δύναμή του την κερδίζει». Και αυτό είναι κάτι που θα το δούμε μετά τις γιορτές.

Keywords
Τυχαία Θέματα