«Αυτό που έγινε ξεχείλισε το ποτήρι» - Πώς ο Γιώργος Μαζωνάκης έφτασε σε δικαστική διαμάχη με την αδερφή του

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε διαφωνίες οικονομικής φύσεως με την αδερφή του – Τι τον ώθησε στο δικαστήριο.Εν μέσω δικαστικής διαμάχης βρίσκεται ο Γιώργος Μαζωνάκης, με την αδερφή του, Βάσω, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση γνωστού δικηγορικού γραφείο που εκπροσωπεί τον διάσημο τραγουδιστή. Η ανακοίνωση αυτή δημοσιεύτηκε χθες,…

«Η δικηγορική εταιρεία Θεόδωρος Π. Μαντάς και Συνεργάτες έχει αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση του κορυφαίου Έλληνα ερμηνευτή

κ. Γεωργίου Μαζωνάκη σε μείζονα αντιδικία που αφορά στη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής. Η ελληνική Δικαιοσύνη, αστική και ποινική, μέσω των αρμοδίων θεσμικών οργάνων της έχει πλέον το λόγο. Σήμερα έγινε το πρώτο βήμα στην κατεύθυνση αυτή με την εκδίκαση Αιτήσεως Ασφαλιστικών Μέτρων ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς», ανέφερε η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου που εκπροσωπεί τον καλλιτέχνη.

Το «μυστήριο» της διάρρηξης στο σπίτι του Μαζωνάκη το Πάσχα

Η ανακοίνωση της δικηγορικής εταιρίας ήρθε λίγα εικοσιτετράωρα μετά από την γνωστοποίηση της «είδησης» ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης έπεσε θύμα ληστείας το διάστημα των διακοπών του Πάσχα, όσο ο ίδιος βρίσκονταν στην Κρήτη. Την «είδηση» που δεν επιβεβαίωσε η αστυνομία, διέψευσε ο ίδιος ο τραγουδιστής, ενώ η Χρύσλα Γεωργακοπούλου είπε στη «Super Κατερίνα» ότι η πηγή της παραπληροφόρησης ήταν κυπριακή.

Η «σύμπτωση» γεννάει εύλογα ερωτηματικά, τα οποία ενδεχομένως δεν θα απαντηθούν. Σημασία έχει ότι, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, σήμερα έγινε γνωστό ότι ο τραγουδιστής βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με το πιο κοντινό σε εκείνον πρόσωπο, έναν άνθρωπο με τον οποίο μοιράστηκε τη ζωή του για πολλά χρόνια και ο οποίος είχε την ευθύνη των επαγγελματικών συμφωνιών του και τον έλεγχο των οικονομικών του. Το πρόσωπο αυτό, που είναι γνωστό σε όλα τα δημοσιογραφικά γραφεία, στους θαυμαστές του τραγουδιστή και στους θαμώνες των νυχτερινών μαγαζιών, ανήκει στο στενό οικογενειακό περιβάλλον του και σήμερα κατηγορείται από τον τραγουδιστή για υφαρπαγή περιουσιακών στοιχείων μεγάλου ύψους. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για την αδερφή του. Από την πλευρά της, εκείνη αρνείται τις κατηγορίες του αδερφού της.

Τα ποσά αυτά τα οποία προήλθαν από αμοιβές του τραγουδιστή όλα αυτά τα χρόνια επενδύθηκαν -εν αγνοία του ή όχι, δεν γνωρίζουμε- σε ακίνητα και επιχειρήσεις, συχνά με μεγάλες ζημίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυτό, - Πώς, Γιώργος Μαζωνάκης,afto, - pos, giorgos mazonakis