Αυτό είναι το έντυπο για την απαγόρευση κυκλοφορίας

Στο φως της δημοσιότητας φέρνει το iEidiseis.gr το έντυπο δήλωσης μετακίνησης που έχει εισηγηθεί η Πολιτική Προστασία να συμπληρώνουν οι πολίτες κατά την απαγόρευση κυκλοφορίας στη Ελλάδα λόγω κορονοϊού.

Σύμφωνα με το έντυπο μετακίνησης κατά την απαγόρευση κυκλοφορίας για την εξάπλωση του κορονοϊου, θα επιτρέπεται η μετακίνηση μεταξύ της κατοικίας και του τόπου άσκησης της επαγγελματικής δραστηριότητας αλλά και οι μετακινήσεις προς φαρμακεία,

σούπερ μάρκετ και πρατήρια υγρών καυσίμων.

Παράλληλα θα επιτρέπονται οι μετακινήσεις για λόγους υγείας αλλά και για επιτακτικούς οικογενειακούς λόγους για παροχή βοήθειας σε ευπαθή άτομα ή για φροντίδα παιδιών.

Επίσης θα προβλέπεται και σύντομη μετακίνηση κοντά στον τόπο κατοικίας για σωματική άσκηση ή για τις ανάγκες κατοικίδιου ζώου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη υπάρχει έτοιμο και το μοντέλο με ένα σύστημα υποβολής SMS με συγκεκριμένες επιλογές ανάλογα με τον προορισμό του πολίτη

Ο αριθμός αποστολής, σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος», θα είναι ο 13030 όπου θα αναγράφεται το όνομα και μια δήλωση του αιτούντος για τον σκοπό μετακίνησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα