ΑΕΚ: Κοντά στην επιστροφή του στην «Ένωση» ο Νίκος Ζήσης

ΑΕΚ: Κοντά στην επιστροφή του στην «Ένωση» ο Νίκος Ζήσης - Οι «κιτρινόμαυροι» συζητούν με τον παίκτη και την Μπανταλόνα, στην οποία ανήκει

Η «Ένωση» είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Νίκο Ζήση και αυτήν τη φορά όλα δείχνουν ότι ο πολύπειρος παίκτης θα επιστρέψει στην αγαπημένη του ομάδα για να κλείσει την καριέρα του.

Οι «κιτρινόμαυροι» συζητούν με τον παίκτη και την Μπανταλόνα, στην οποία ανήκει.

Για να τελειώσει η υπόθεση, η διοίκηση του Μάκη Αγγελόπουλου

καλείται να δώσει ένα ποσό στους Ισπανούς για να αποδεσμεύσουν τον Ζήση. Εφόσον γίνει αυτό, τότε ο δρόμος για την επιστροφή του στην Ελλάδα -έπειτα από πολλά χρόνια- θα είναι πλέον ανοικτός.

Με τον Νίκο Γκίκα να αναμένεται να μείνει δύο μήνες εκτός δράσης και την ΑΕΚ να έχει βγει στην αγορά για να βρει τον αντικαταστάτη του Χάουαρντ Σαντ-Ρος, η παρουσία του Ζήση θα εξασφαλίσει αρχικά την απαραίτητη ασφάλεια που έψαχνε η «Ένωση» όλη τη σεζόν στη θέση του πόιντ γκαρντ.

Αν πάρει σάρκα και οστά η επιστροφή του Ζήση, θα καλυφθεί το κενό στη θέση του πόιντ γκαρντ και η ΑΕΚ θα έχει τη δυνατότητα να κοιτάξει προς άλλη κατεύθυνση για τον αντικαταστάτη του Σαντ-Ρος.

Δηλαδή, να στραφεί σε παίκτη στις θέσεις των σούτινγκ γκαρντ και σμολ φόργουορντ, «παγώνοντας» πιθανόν την περίπτωση του Σεμάζι Κρίστον, ειδικά αν συνυπολογίσει κανείς την απόφαση να επεκταθεί το συμβόλαιο του Μάριο Τσάλμερς έως το τέλος της σεζόν.

Την εφετινή σεζόν ο Ζήσης έχει στην Ισπανία 6,1 πόντους, 2,2 ριμπάουντ και 5,9 ασίστ κατά μέσο όρο σε 17΄ συμμετοχής με τη φανέλα της Μπανταλόνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΑΕΚ, Κοντά, Ένωση, Νίκος Ζήσης,aek, konta, enosi, nikos zisis