Κατεχάκη: Κατέληξε ο αστυνομικός που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο - Η τραγική ειρωνεία

Ακόμα ένα θανατηφόρο τροχαίο με παράσυρση πεζού στην Κατεχάκη το βράδυ της Πέμπτης.Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Λεωφόρο Κατεχάκη, στην έξοδο της Αττικής Οδού προς Ηλιούπολη, όταν ΙΧ αυτοκίνητο παρέσυρε έναν αστυνομικό. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άνδρας είχε πάει στο σημείο προκειμένου…

Έξι τροχαία μέσα σε λίγες ώρες

Από το πρωί της Πέμπτης σημειώθηκαν έξι τροχαία - τρία από αυτά θανατηφόρα - μέσα σε λίγες ώρες.

Αναφορικά με το τροχαίο στην Λ. Κηφισίας με την παράσυρση του τρίχρονου παιδιού και μιας ηλικιωμένης γυναίκας, έγινε γνωστό ότι

με εντολή εισαγγελέα συνελήφθη ο οδηγός της μηχανής που ενεπλάκη στην παράσυρσή τους.

Ο εισαγγελέας αφού ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας του παιδιού ζήτησε τη σύλληψη του οδηγού με την κατηγορία της βαριάς σωματικής βλάβης από αμέλεια.

Στο σημείο όπου συνέβη το τροχαίο δεν υπάρχει διάβαση πεζών, ούτε φανάρι. Θεωρώντας ότι είναι ασφαλές να περάσει τον δρόμο, η νταντά και το παιδί ξεκίνησαν να διασχίζουν τη λεωφόρο Κηφισίας, εκείνη τη στιγμή όμως περνούσε μια μηχανή.

Χτύπησε το τρίχρονο παιδί και την 70χρονη Γεωργιανή, ενώ έπεσε και ο οδηγός της μηχανής.

Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, ενώ το τρίχρονο κορίτσι στο Παίδων, με την κατάστασή του να κρίνεται σοβαρή καθώς έχει διασωληνωθεί.

Βίντεο - ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας δείχνει την ηλικιωμένη με το παιδί να βρίσκονται στη μεσαία λωρίδα, όταν ένα διερχόμενο μηχανάκι, τους παρασύρει και από τη σύγκρουση πέφτουν στο έδαφος.

Σημειώνεται ότι λίγη ώρα μετά την παράσυρση της 65χρονης με το τρίχρονο εγγονάκι της σε τροχαίο στη Λεωφόρο Κηφισίας, σημειώθηκε ακόμα μια παράσυρση πεζού – η πέμπτη μέσα σε λίγες ώρες – πίσω από το Χίλτον.

Ειδικότερα, το τροχαίο σημειώθηκε όταν η γυναίκα που κινούνταν πεζή στην οδό Χατζηγιάννη Μέξη πίσω από το Χίλτον όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο της είπαν αν θέλει να μεταφερθει με ασθενοφόρο και η γυναίκα αρνήθηκε.

Υπενθυμίζεται πως τα ξημερώματα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας ένας 50χρονος παρασύρθηκε και σκοτώθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε 44χρονη.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Tροχαίο, Κατεχάκη, Κατέληξε,Trochaio, katechaki, katelixe