Survivor All Star: Οι κόκκινοι πήραν το έπαθλο σε αγώνα θρίλερ

Ατελείωτος έμοιαζε ο αγώνας επάθλου του Survivor All Star, γεμάτος με ένταση και νεύρα.Ο αγώνας επάθλου επικοινωνίας του Survivor All Star εξελίχθηκε σε πραγματικό θρίλερ μέχρι την ανάδειξη της νικήτριας ομάδας. Ο Γιώργος Λιανός σφύριξε τη συνέχεια του αγώνα επάθλου επικοινωνίας για την…

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με νίκη και στο
δεύτερο μέρος του από τη μπλε ομάδα:

Έτσι τι σκορ ανάμεσα στις δύο ομάδες έφτασε στο 1-1. Ακολούθησε αγώνας μπαράζ για την τελική νίκη μιας από τις δύο ομάδες. Στο σημείο αυτό οι μπλε είχαν το δικαίωμα επιλογής του τελικού στόχου αφού είχαν τις περισσότερες νίκες συνολικά. Επίσης έκαναν το πρώτο ματσάρισμα για το μπαράζ.

Η έναρξη του αγώνα μπαράζ:

Παράλληλα όσοι οικείοι επισκέφτηκαν τους παίκτες του Survivor All Star, περίμεναν με αγωνία για να ολοκληρωθεί ο αγώνας για να πληροφορηθούν από την παραγωγή τι θα γίνει.

Τελικά, ο αγώνας μπαράζ έφτασε στο flag race όπου κρίθηκε η νίκη της κόκκινης ομάδας:

Οι κόκκινοι κατάφεραν να κερδίσουν το έπαθλο και θα απολαύσουν το γεύμα τους με τους δικούς τους ανθρώπους. Όμως η παραγωγή προκειμένου να αποζημιώσει και τους μπλε τους έδωσε χρόνο με τους αγαπημένους τους. Οπότε ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως αν ο λόγος είναι ανθρώπινος, οι κανόνες του Survivor All Star, σπάνε.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor All Star,