To trailer της σειράς του Netflix «Jeffrey Epstein: Filthy Rich» κυκλοφόρησε

Η σειρά τεσσάρων επεισοδίων για τον παιδόφιλο μεγιστάνα από αυτοκτόνησε στις φυλακές της Νέας Υόρκης αρχίζει να προβάλλεται στις 27 Μαΐου.

Η σειρά, που περιγράφεται ως ντοκιμαντέρ, επιχειρεί να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα για το πως ο καταδικασμένος επιχειρηματίας μεταχειρίζονταν τον πλούτο και τις διασυνδέσεις του για να συνεχίσει να κακοποιεί ανήλικα κορίτσια, χωρίς οι αρχές να παρεμβαίνουν.

Εκτός από τις μαρτυρίες των θυμάτων, η σειρά την οποία σκηνοθετεί η Lisa Bryant

περιλαμβάνει γυρίσματα στο ιδιωτικό νησί του μεγιστάνα, γνωστό και ως «νησί του παιδόφιλου», το οποίο παρουσιάζεται ως «περιστρεφόμενη πόρτα» για ανήλικα κορίτσια. Επίσης, εστιάζει στη στάση της Δικαιοσύνης και στις θεωρίες συνομωσίας που αναπτύχθηκαν μετά από τον θάνατο του Έπσταϊν σε κατάστημα κράτησης.

Το «Jeffrey Epstein: Filthy Rich» θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 27 Μαΐου και αναμένεται με ξεχωριστό ενδιαφέρον καθώς οι αποκαλύψεις για τη δράση του επιχειρηματία συνεχίζονται, παρά την πανδημία. Μάλιστα, η δημόσια παραδοχή του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ ότι παραχώρησε στον Έπσταϊν γραφείο στις εγκαταστάσεις του μετά από την αποφυλάκισή του έχει προκαλέσει σοβαρές αντιδράσεις ενώ εντείνονται οι πιέσεις προς την Eileen Guggenheim, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του New York Academy of Art, να παραιτηθεί για τις διευκολύνσεις που παρείχε στον παιδόφιλο φίλο και συνεργάτη της.

{https://youtu.be/-j0rjlfmDx4}

Keywords
Τυχαία Θέματα