Tina Turner - H simply the best «γιαγιά της ροκ»: Η μουσική αποχαιρετά έναν θρύλο

Αστέρια της μουσικής όπως ο Mick Jagger και η Gloria Gaynor αποτίουν φόρο τιμής στον θρύλο του rock'n'roll Tina TurnerTina Turner «έφυγε» από τη ζωή στα 83 της χρόνια. Ήταν η συγκλονιστική σόουλ τραγουδίστρια της οποίας τα φωνητικά και η εκρηκτική ενέργεια στη σκηνή την καθιέρωσαν ως μια…

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στην ΕΡΤ

και την Ειρήνη Νικολοπούλου στο τέλος της καλοκαιρινής της περιόδου της το 1990, σε ερώτηση για την εμπειρία της από την Ευρωπαϊκή της περιοδεία, η Tina Turner δήλωσε:

«Δεν θα συνεχίσω να περιοδεύω έτσι, μια τόσο μεγάλη παραγωγή. Ταξιδεύω μέρα νύχτα επί έξι μήνες και δεν σκοπεύω να συνεχίσω να ταξιδεύω έτσι. Ήταν απίθανο, είχα πολύ κόσμο! Ο κόσμος ερχόταν και διασκέδαζε πολύ».

«Αν είσαι σταρ αυτή είναι η δουλειά σου, πρέπει να το δεχτείς. Πίσω από τη δόξα υπάρχει πολλή δουλειά», τόνισε η σταρ της Rock n Roll.

«Δεν μου αρέσουν οι αυταρχικοί άνδρες», είχε πει σε άλλο σημείο στην ίδια συνέντευξη, ενώ αποκάλυψε πως η κηπουρική διακόσμηση είναι η μεγάλη της αγάπη.

Με τον Μικ Τζάγκερ

Στο «Saturday Night Live» to 1985

Με τον Τζέιμς Μπράουν

Με τον Δανό μουσικό και θεατρικό παραγωγό, Joop van den Ende, όταν παραλαμβάνει βραβείο.

Με τον βασιλιά Κάρολο - τότε πρίγκιπα - σε παρουσιάσει ταινίας του James Bond.

Η Tina Turner με τον σχεδιαστή μόδας Τζόρτζιο Αρμάνι.

Tina Turner: «Αν είσαι σταρ αυτή είναι η δουλειά σου» - Τι είχε πει για τους άνδρες

Στις 28 Αυγούστου 1990, η Tina Turner ξεσήκωσε την Αθήνα στο κατάμεστο γήπεδο της ΑΕΚ, στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής περιοδείας της «The Foreign Affair - Farewell Tour».

Μάλιστα, η «βασίλισσα του Rock'n'Roll» που πέθανε σε ηλικία 83 ετών την Τετάρτη 24/5, είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην ΕΡΤ και την Ειρήνη Νικολοπούλου, αναφορικά με το τέλος της καλοκαιρινής περιόδου των συναυλιών της.

H The Foreign Affair - Farewell Tour θα ήταν η αποχαιρετιστήρια περιοδεία της Tina, ένα «ευχαριστώ» σε όσους τη στήριξαν στο comeback της. Φιλοδοξούσε πλέον να επικεντρωθεί στην κινηματογραφική της καριέρα. Τελικά, ως το 2009, ακολούθησαν άλλες… 4 παγκόσμιες περιοδείες!

{https://twitter.com/theiosthanassis/status/1034389790676996096?lang=el}

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στην ΕΡΤ, σε ερώτηση για την εμπειρία της από την ευρωπαϊκή της περιοδεία, η Tina Turner δήλωσε:

«Δεν θα συνεχίσω να περιοδεύω έτσι, μια τόσο μεγάλη παραγωγή. Ταξιδεύω μέρα νύχτα επί έξι μήνες και δεν σκοπεύω να συνεχίσω να ταξιδεύω έτσι. Ήταν απίθανο, είχα πολύ κόσμο! Ο κόσμος ερχόταν και διασκέδαζε πολύ».

«Αν είσαι σταρ αυτή είναι η δουλειά σου, πρέπει να το δεχτείς. Πίσω από τη δόξα υπάρχει πολλή δουλειά», τόνισε η σταρ της Rock m Roll.

Η διάσημη τραγουδίστρια ωστόσο προχώρησε και σε πιο προσωπικές αποκαλύψεις. «Δεν μου αρέσουν οι αυταρχικοί άνδρες», είχε αναφέρει, ενώ μοιράστηκε με το κοινό πως η κηπουρική διακόσμηση είναι η μεγάλη της αγάπη.

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Tina Turner:

{https://www.youtube.com/watch?v=5i_eig7zm5g}

Βίντεο από τη συναυλία της Τina Turner στην Αθήνα

{https://www.youtube.com/watch?v=XgsJelwxu18}

Keywords
Τυχαία Θέματα
Tina Turner -,