Survivor All Star: Ο Περικλής Κονδυλάτος είναι ο πρώτος παίκτης που ψήφισε το κοινό και αποχώρησε

Μόλις τέσσερις ημέρες κατάφερε να παραμείνει στο Survivor All Star ο Περικλής Κονδυλάτος.Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες των δύο ομάδων που συγκεντρώθηκαν στο σημερινό συμβούλιο του νησιού πως σε λίγη ώρα θα είχαν την πρώτη κανονική αποχώρηση του Survivor All Star.…

Νωρίτερα ο Κώστας Παπαδόπουλος μίλησε στην κάμερα του Survivor All Star και δήλωσε πως δεν είναι έτοιμος να φύγει από το παιχνίδι. Όπως και ότι πιστεύει πως οι επιδόσεις του έχουν πείσει τους συμπαίκτες του στην ομάδα των

Διασήμων για τη δυναμική του στους αγώνες του ριάλιτι και τι μπορεί να προσφέρει. Στο συμβούλιο δήλωσε ξεκάθαρα πως δεν φεύγει γιατί δεν έχει ολοκληρώσει τον στόχο του.

Όσα είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος:

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος σκέφτεται τη δική του πιθανότητα να αποχωρήσει και όλη την ημέρα προσπαθούσε να βλέπει τα πράγματα θετικά: «Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς οπότε θα κρατήσω αυτό και χαίρομαι που κάποια παιδιά που δεν γνώριζα, ήρθαν και μου κράτησαν το χέρι σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για μένα ψυχολογικά. Είδα και άλλους ανθρώπους που έχω περάσει πάρα πολλά μαζί τους αλλά δεν με ρώτησαν καν τι έχω. Και αυτό ίσως με στεναχωρεί λίγο παραπάνω».

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος θεωρεί τον εαυτό του έναν δυνατό παίκτη και θέλει να παραμείνει στο Surivor All Star. Ενώ ο Περικλής Κονδυλάτος είπε πως γνωρίζει πως μπορεί να αποχωρήσει σήμερα και ότι δεν έχει τις ίδιες επιδόσεις με τους συμπαίκτες του. Όπως και την ίδια φυσική κατάσταση.

Όσα έγιναν στο συμβούλιο του νησιού:

Τελικά ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο πρώτος παίκτης που αποχωρεί με την ψήφο του κοινού είναι ο Περικλής Κονδυλάτος , ο οποίος θα ετοιμαστεί για να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Η αποχώρηση του Περικλή από το Survivor All Star και οι πρώτες δηλώσεις:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor All Star, Περικλής Κονδυλάτος,Survivor All Star, periklis kondylatos