Survivor All Star: Ο Μαρτίκας έκανε άνω κάτω το συμβούλιο - Η Καρολίνα στον τάκο

Το Survivor All Star έχει τέταρτο υποψήφιο για αποχώρηση από την μπλε ομάδα  την ώρα που ο Μαρτίκας κατάφερε να τους αναστατώσει όλους, συμπαίτες κι αντιπάλους.Το συμβούλιο του νησιού του Survivor All Star, ξεκίνησε και με σχετικά σύντομες διαδικασίες, ο Γιώργος Λιανός κάλεσε την ομάδα των Μαχητών για να ψηφίσουν τον δικό τους υποψήφιο για…

Ο παρουσιαστής τότε ρώτησε τον Σπύρο Μαρτίκα αν κάνει λόγο για «σχέδιο Βαλαβάνη» εναντίον του κι εκείνος απάντησε καταφατικά.

Η Ευρυδίκη πήρε τον λόγο μετά και είπε πως δεν θα ψήφιζε καμμία γυναίκα στην ομάδα και κατέληξε να τον ψηφίσει για τα αγωνιστικά του αποτελέσματα. Η Σταυρούλα όπως είπε ψήφισε με βάση τις νίκες που έχει φέρει στην ομάδα και τίποτε άλλο. Στο τέλος οι παίκτες και των δύο ομάδων κατέληξαν να ασχολούνται με όσα έλεγε και σχολίαζε ο Μαρτίκας. Μια τακτική που όπως φαίνεται τον έχει βοηθήσει και στο παρελθόν.

Προδοσία βλέπει ο Σπύρος Μαρτίκας:

Η ψηφοφορία της ομάδας των Μαχητών υπέδειξε την Καρολίνα Καλύβα. Η ίδια είπε πως κατανοεί την πρόθεση ψήφου από τη μεριά της ομάδας της, αλλά θα ήθελε να παραμείνει στο Survuvor All Star.

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα