Πολάκης κατά Ανδρουλάκη: «Είσαι λίγος, δεν τραβάς» – Τι απαντά το ΠΑΣΟΚ

Με μια ανάρτηση στα social media ο Παύλος Πολάκης εξαπολύει επίθεση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη.

Όπως προκύπτει από την ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, μια αποστροφή του λόγου του κ. Ανδρουλάκη, σε εκδήλωση στην οργάνωση Χαλανδρίου, προκάλεσε την αντίδραση του Πολάκη, καθώς είπε: «Μητσοτάκης και Τσίπρας

κακοποίησαν το νόημα των λέξεων “πρόοδος” και “σταθερότητα”. Δεν είναι πρόοδος ούτε τα ψευδο – δημοψηφίσματα διχασμού του ελληνικού λαού ούτε τα ψέματα που έγιναν αυταπάτες ούτε οι πολακικές συμπεριφορές ούτε το πελατειακό κράτος».

Ο Παύλος Πολάκης με τη σειρά του υποστήριξε για τον Ανδρουλάκη: «Είσαι λίγος, δεν τραβάς το έχουν καταλάβει όλοι πλέον» και πρόσθεσε πως θα είναι θρίαμβος αν ξαναπιάσει το ΠΑΣΟΚ τα ποσοστά επί Φώφης Γεννηματά.

Μάντζος: Η πρόοδος του εννοεί ο ΣΥΡΙΖΑ ταυτίζεται με τον τοξικό λόγο Πολάκη

Απαντώντας ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ. Δημήτρης Μάντζος σχολίασε την ανάρτηση Πολάκη ενώ πρόσθεσε ειρωνικά πως επικαλείται ακόμη και έντυπα με τα οποία βρίσκεται στα δικαστήρια.

Η ανάρτηση Μάντζου

«Όσο η «πρόοδος» που εννοεί ο ΣΥΡΙΖΑ ταυτίζεται με τον τοξικό λόγο του κ. Πολάκη τόσο μεγαλύτερη είναι η ανάγκη για πραγματικά προοδευτική εναλλακτική πρόταση, με ισχυρό ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.

ΥΓ: Για να στηρίξει τις διχαστικές αοριστολογίες του, ο κ. Πολάκης επικαλείται ακόμη και έντυπα με τα οποία βρίσκεται στα δικαστήρια… Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα».

Διαβάστε επίσης:

Εύα Καϊλή: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για την αντικατάσταση της αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Οικονόμου κατά Τσίπρα: Τα πανεπιστήμιά μας διασφαλίζουν ίσες ευκαιρίες για όλους εκτός από τις συμμορίες με τις βαριοπούλες

Θεοδωρικάκος σε Τσίπρα για πανεπιστημιακή αστυνομία: «Αλέξη, όχι άλλα ψέματα»

Keywords
Τυχαία Θέματα