Survivor All Star: Η Μαριαλένα πήρε τη δεύτερη ασυλία

Ένας αγώνας για γερά νεύρα για τη δεύτερη ασυλία του Survivor All Star.Με τον αγώνα ασυλίας αλλά κι επάθλου ξεκίνησε το επεισόδιο της Τρίτης 20/6 του Survivor All Star. Αρχικά έγινε ένας απολογισμός για το χθεσινό συμβούλιο του νησιού και την υποψηφιότητα…

Ο Γιώργος Λιανός πριν σφυρίξει την έναρξη του αγώνα ασυλίας, ανακοίνωσε πως την ασυλία ακολουθεί κι έπαθλο φαγητού το οποίο ο νικητής θα μπορέσει να μοιραστεί μαζί με άλλους δύο παίκτες που θα επιλέξει.

Τα run ξεκίνησαν και η κούραση

δεν άργησε να καταβάλει πολλούς από τους παίκτες. Στην τελευταία διαδρομή έφτασαν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με τον Σάκη Κατσούλη. Το κολιέ της ασυλίας το πήρε τελικά η Μαριαλένα και θα είναι ασφαλής στο συμβούλιο του νησιού που θα ακολουθήσει για την ανάδειξη του δεύτερου υποψηφίου προς αποχώρηση.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη κέρδισε τη δεύτερη ασυλία κι έδωσε συγχαρητήρια στις γυναίκες του Survivor All Star για τις σημερινές τους επιδόσεις.

Το τελευταίο run και η ασυλία στη Μαριαλένα:

Ο Βασάλος βλέπει μαγείρεμα στην ασυλία:

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη επέλεξε να χαρεί το έπαθλο μαζί με τον Σάκη Κατσούλη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο για να απολαύσουν μαζί από δύο burger με πατάτες και δροσερά αναψυκτικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor All Star, Μαριαλένα,Survivor All Star, marialena