Χριστίνα Σούζη: Το πρώτο δελτίο καιρού μετά το σοκαριστικό τροχαίο (Βίντεο)

Η Χριστίνα Σούζη επέστρεψε στην τηλεόραση μετά το τροχαίο που είχε. Δείτε το πρώτο της δελτίο καιρού.Στους τηλεοπτικούς μας δέκτες επέστρεψε η Χριστίνα Σούζη για πρώτη φορά εδώ και μέρες αφού η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ ενεπλάκη πρόσφατα σε σοκαριστικό τροχαίο. Η Χριστίνα Σούζη παρουσίασε το πρώτο…

Σοκαριστικό τροχαίο

Υπενθυμίζεται πως η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα το απόγευμα της Τετάρτης 7/6, όταν κινούμενη επί της λεωφόρου Κηφισίας στο

ύψος του Παράδεισου Αμαρουσίου έχασε τον έλεγχο του οχήματός της το οποίο τούμπαρε και σύρθηκε στο οδόστρωμα. Από το περιστατικό δεν προέκυψαν άλλοι τραυματισμοί.

«Το σοκ ήταν πολύ μεγάλο και προσπαθώ και εγώ να το ξεχάσω. Έμεινα δύο μέρες στο νοσοκομείο, έφυγα την Παρασκευή το βράδυ. Ευτυχώς που με κράτησαν γιατί έπρεπε να πάρω ενδοφλέβια αντιβίωση και παυσίπονα και όλα αυτά μου έκαναν πολύ καλό. Ζοριζόμουν αρκετά, δεν ήταν ανώδυνο όλο αυτό. Το πρόσωπό μου δεν το βλέπετε ακόμα, άστα να πάνε», δήλωνε λίγα 24ωρα μετά το συμβάν η Χριστίνα Σούζη.

«Δεν θυμάμαι πώς έγινε και το μόνο που θυμάμαι ήταν ότι σερνόμουν ανάποδα, έβλεπα τον ουρανό, προσπαθούσα να βγω έξω από αυτοκίνητο, η πόρτα μου ήταν ανοιχτή. Προσπαθούσα να βγω, είχαν ανοίξει οι σάκοι και είχα βγάλει τη ζώνη για να βγω. Την φόραγα την ζώνη, θα είχα σκοτωθεί αν δεν την φόραγα», είχε πει.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χριστίνα Σούζη, Βίντεο,christina souzi, vinteo