Survivor All Star: Έχασαν την ευκαιρία για την ασυλία και ψηφίζουν για αποχώρηση

Οι Διάσημοι και οι Μαχητές του Survivor All Star σε έναν πολύ σημαντικό αγώνα ασυλίας.Σε υδάτινο και απαιτητικό στίβο έγινε ο σημερινός αγώνας ασυλίας του Survivor All Star. Με τις δύο ομάδες να έχουν μοναδικό τους στόχο την ασυλία για να μην χρειαστεί να…

Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας πήραν από την αρχή το προβάδισμα στα races κι αυτό άγχωσε τους μπλε που ήταν αρκετά νευρικοί στις κινήσεις τους. Πράγμα που δεν τους βγήκε σε καλό αφού άργησαν να σηκώσουν κεφάλι στα επόμενα ματσαρίσματα.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης έχασε πολλά κιλά και επέστρεψε με νίκη στο 3-0:

Ο Πάνος Κωνσταντινίδης έχασε από τον Σπύρο Μαρτίκα:

Ένταση στους πάγκους ανάμεσα σε Νίκο Μπάρτζη και Γιωρίκα Πιλίδη:

Ο Νικόλας Αγόρου κατάφερε να μειώσει το σκορ σε 9-3:

Ο Τάκης Καραγκούνης έκανε το σκορ 9-4 τελειώνοντας τα πρώτα ματσαρίσματα:

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη κατάφερε να κερδίσει την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και να κάνει το σκορ 9-5. Ενώ ακολούθησε ο Γιωρίκας Πιλίδης με τον Γιώργο Κόρομι, ο οποίος έκανε πολύ γρήγορα το 9-6, μειώνοντας τη διαφορά στους 3 πόντους. Η Μελίνα Μεταξά συνέχισε εναντίον της Χριστίνας Κεφαλά και έφερε το 9-7 στην ομάδα των Μαχητών. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος που δεν συμμετείχε στα πρώτα ματσαρίσματα αγωνίστηκε αμέσως μετά εναντίον του Στάθη Σχίζα. Στα μισά του race όμως ο Βασάλος τραυματίστηκε και συνέχισε στη θέση του ο Τάκης Καραγκούνιας, που έκανε το σκορ 9-8, δίνοντας μια μεγάλη ανάσα στην ομάδα των Μαχητών. Το επόμενο ματσάρισμα ανάμεσα στον Σάκη Κατσούλη και τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη ήταν αυτό που καθόρισε τον αγώνα φέρνοντας τον 10 πόντο στους Διάσημους.

Το race του Γιωρίκα Πηλίδη και του Γιώργου Κόρομι:

Ο Τάκης Καραγκούνιας στο 9-8:

Το νικηφόρο race του Σάκη Κατσούλη:

Οι Μαχητές αποψώρησαν για την παραλία τους απογοητευμένοι, αφού παρά την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν, έχασαν και πρέπει να ψηφίσουν τον πρώτο τους παίκτη ως υποψήφιο για αποχώρηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα