Survivor All Star - Χριστίνα Κεφαλά: Είχε κι άλλα άτομα να ψηφίσει η ομάδα που δεν φέρνουν νίκες

Η Χριστίνα Κεφαλά μιλά για κλίκες στο Survivor All Star και η Ελευθερία Ελευθερίου δίνει την απάντησή της.Η Χριστίνα Κεφαλά είναι η πρώτη από τους Διάσημους που θα συμμετέχει στην αποχώρηση της εβδομάδας του Survivor All Star
και η αντίδρασή της ήταν άμεση γιατί θεωρεί πως δεν…

Ενώ η παίκτρια της κόκκινης ομάδας συμπλήρωσε ότι: «Αυτό το πράγμα το επιβεβαιώνει και το γεγονός ότι, μόλις τελείωσα τον λόγο μου, κατευθείαν η Ελευθερία μυγιάστηκε και πήρε θέση για το παρεάκι! Εγώ δεν μίλησα ακριβώς για παρεάκι παρά είπα ότι έχουν έρθει πιο κοντά τις προηγούμενες μέρες αυτοί δεν ψηφίστηκαν ενώ εκείνη μίλησε κατευθείαν για το λεγόμενο παρεάκι τους. Χριστίνα – Κωμική θεατρική παράσταση, 1 – 0! Και έρχομαι τώρα να ρωτήσω σε ποιον θα δώσουμε το καλύτερο βραβείο υποκρισίας στο Survivor All Star;», τόνισε η Χριστίνα Κεφαλά, αφήνοντας αιχμές για τη συμπεριφορά της Ελευθερίας Ελευθερίου.

Όσα είπε η Χριστίνα Κεφαλά για την ψηφοφορία των κόκκινων:

Και η Ελευθερία Ελευθερίου με τη σειρά της δεν άφησε τις κουβέντες της Χριστίνας Κεφαλά λίγο πριν την έναρξη του αγώνα ασυλίας να πέσουν κάτω. Η παίκτρια απάντησε αμέσως λέγοντας: «Μιλάει για παρεάκια η Χριστίνα που είναι ήδη σε παρεάκια. Δεν ξέρω αν η Χριστίνα προσπαθεί να θυματοποιήσει τον εαυτό της. Εγώ απλά δεν ψηφίστηκα», οπότε είναι αναμενόμενο πως θα υπάρξει συνέχεια.

Το βίντεο με την απάντηση της Ελευθερίας Ελευθερίου:

Keywords
Τυχαία Θέματα