Survivor All Star: Χαμός με Ελευθερίου και Μαρτίκα - Τριάδα φωτιά για αποχώρηση

Τρεις παίκτες από την ομάδα των Διασήμων του Survivor All Star πάνε για την ψηφοφορία αποχώρησης του κοινού.Το σημερινό συμβούλιο του νησιού του Survivor All Star έφερε στην επιφάνεια όλα τα προβλήματα της κόκκινης ομάδας. Ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο αρχικά στους Μαχητές για να σχολιάσουν…

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Ελευθερία Ελευθερίου,

με πολλές παρεμβάσεις από τον Σπύρο Μαρτίκα. Η οποία είπε πως δεν έχει σχέση με τα προσωπικά θέματα του Στάθη Σχίζα.

Η Ελευθερία είπε πως δεν μπορεί να εξαπατήσει τον αρχηγό της στρατηγικής Σπύρο Μαρτίκα:

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος σχολίασε πως ο Σπύρος Μαρτίκας πλησίασε τις τρεις νέες παίκτριες για να εξασφαλίσει ψήφους. Μια κουβέντα που έκανε τον Μαρτίκα έξαλλο λέγοντάς του πως δεν περίμενε από αυτόν τέτοια λόγια γιατί τον είχε υποστηρίξει.

Όσα είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος:

Ο Νίκος Μπάρτζης μετά από όσα ακούστηκαν ένιωσε ζαλάδα και βγήκε για λίγο έξω από το συμβούλιο:

Οι τόνοι λίγο πριν προσέλθουν οι Διάσημοι για να ψηφίσουν ανέβηκαν πολύ με τον Μαρτίκα να αποκαλεί την Ελευθερία ψεύτρα. Ενώ σε ένα παραλλήρημα είπε: «Στο δικό σου παιχνίδι ήσουν κλέφτρα, σήμερα ήρθες ψεύτρα». Με τον Σάκη Κατσούλη να παίρνει τον λόγο και να βάζει τα πράγματα για την ώρα στη θέση τους. Παράλληλα η Ελευθερία σηκώθηκε φωνάζοντας: «Μαζέψτε τον, είναι loco».

Όσα είπε ο Μαρτίκας και η παρέμβαση του Σάκη Κατσούλη:

Ο Γιώργος Λιανός προκειμένου να κατεβάσει τους τόνους ανάμεσα στους παίκτες της κόκκινης ομάδας, τους υπέδειξε να ξεκινήσουν την ψηφοφορία για να επιλέξουν δύο συμπαίκτες τους για την αποχώρηση της εβδομάδας. Η Ελευθερία Ελευθερίου την ώρα που ψήφιζε τον Σπύρο Μαρτίκα τον αποκάλεσε εθνικό ρουφιάνο, ενώ όπως είπε έχει δεχτεί ένα είδος απειλής σε περίπτωση που αυτός ψηφιστεί του τύπου «θα δείτε τι θα πάθετε αν ψηφιστώ». Η παίκτρια της κόκκινης ομάδας όπως δήλωσε, δεν τον φοβάται κι έριξε την ψήφο με το όνομά του στη συνέχεια.

Η ψηφοφορία των Διασήμων:

Οι δύο υποψήφιοι που ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός είναι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και ο Σπύρος Μαρτίκας. Οι οποίοι μαζί με την Ελευθερία Ελευθερίου συμπληρώνουν μια τριάδα φωτιά για την ψηφοφορία της αποχώρησης. Με τη σειρά τους οι δύο παίκτες ζήτησαν από τον κόσμο να μην τους στηρίξει ώστε να αποχωρήσουν. Με την Ευρυδίκη να δηλώνει πως δεν περνά καθόλου καλά στην κόκκινη ομάδα.

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor All Star, Χαμός, Ελευθερίου, Μαρτίκα - Τριάδα,Survivor All Star, chamos, eleftheriou, martika - triada