Survivor All Star - Μαρτίκας: «Με ψήφισε μια κλίκα υποκρισίας» - Τα έβαλε και με Μπάρτζη

Οι Διάσημοι διχάζονται άλλη μια φορά από τις βολές προς όλους από τον Μαρτίκα Survivor All Star.Η ώρα για τον αγώνα επάθλου επικοινωνίας στο Survivor All Star έφτασε και οι δύο ομάδες πριν προσέλθουν στον αγωνιστικό τους στίβο, κάνουν τον απολογισμό τους. Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι…

Ο Στέλιος Χανταμπάκης μετά από αυτό τόνισε

πως είναι ντροπή να λένε πως μένει στην ομάδα και δεν βγαίνει υποψήφιος για αποχώρηση επειδή μαγειρεύει. Το θέμα όπως είπε είναι καθαρά αγωνιστικό. Και στο σημείο αυτό ο Μαρτίκας έχει χάσει την εμπιστοσύνη της ομάδας τις τελευταίες ημέρες. Ενώ ο Παπαδόπουλος μετά από τους 10 ψήφους που πήρε την περασμένη εβδομάδα, προσπαθεί να φέρνει πόντους για να μην επαναληφθεί κάτι τέτοιο.
Ο Στάθης Σχίζας είχε αντίθετη άποψη και στήριξε αυτό που έλεγε ο Μαρτίκας. Παράλληλα πρόσθεσε ότι έχουν χωριστεί σε δύο ομάδες για να τον αντικρούσει ο Γιώργος Κόρομι σε αυτό, αρνούμενος κάτι τέτοιο.

Όσα είπε ο Χανταμπάκης:

Την ώρα του αγώνα επάθλου, ο Σπύρος Μαρτίκας δεν δίστασε να τσακωθεί και με τον Νίκο Μπάρτζη για τις οδηγίες που του έδινε στο ματσάρισμά του.

Ο Μαρτίκας κατηγόρησε τον Παπαδόπουλο πως πουλήθηκε:

Keywords
Τυχαία Θέματα