Survivor 2024 νέο spoiler: Πέφτουν οι μάσκες για Ασημίνα και Δαλάκα - Όλοι οι νέοι παίκτες

Η μεγάλη ανατροπή της Κυριακής 11/2 στο Survivor 2024 βρίσκει την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα σε μεγάλη ένταση.Μια απίστευτη κόντρα ανάμεσα στην Ασημίνα και τη Δαλάκα παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του Survivor 2024 στο επεισόδιο της Τρίτης 6/2. Τα περιθώρια στένεψαν για τις δυο τους στο Survivor 2024…

Από τη μεριά της η Κατερίνα δεν παραδέχτηκε πως συμβαίνει κάτι τέτοιο: «Έχω αποδείξει σε όλα τα Survivor

ότι μπαίνω στο 9, μπαίνω στα flag race, δεν φοβάμαι κανέναν παίκτη και μπαίνω όποτε η ομάδα μου το χρειαστεί. Θεωρώ ότι αυτή η συζήτηση δεν θα είχε γίνει, εάν η Ασημίνα είχε κερδίσει τη Δώρα. Έχασε και της βγήκαν αυτά τα νεύρα», είπε στην ομάδα.

Το σχετικό απόσπασμα του Survivor 2024:

Βέβαια αυτό που τρώει την Ασημίνα και την Κατερίνα ακούει στο όνομα Σταυρούλα Χρυσαειδή. «Η βασίλισσα του στόχου» όπως αποκαλεί ο Ατζούν Ιλιτζαλί την Σταυρούλα, είναι το πρόσωπο που προβληματίζει και τις δύο παίκτριες της κόκκινης ομάδας. Δεν μπορούν για πάντα να ματσάρονται με την Χρύσα. Και με τις νέες αφίξεις γνωρίζουν πως τα δεδομένα θα αλλάξουν δραματικά.

Την Κυριακή κάνουν την είσοδό τους ο Τζέιμς Καφετζής και η Σταυρούλα Χρυσαειδή, στην ομάδα των Μαχητών. Συνολικά θα μπουν 7 παίκτες στις δύο ομάδες. Από αυτούς η Έλενα Αμανατίδου θα βρεθεί στους διάσημους και οι Κώστας Βουγιουκαλάκης, Ευγενία Μπόρλα, Γιώργος Γκιουλέκας και ο Θεόδωρος Τουρκογιώργος θα μοιραστούν ανάλογα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor 2024, Πέφτουν, Ασημίνα, Δαλάκα - Όλοι,Survivor 2024, peftoun, asimina, dalaka - oloi