PS5: Τι συμβαίνει στην Ελλάδα

Η παρουσίαση του PS5 έφερε πανικό και ήδη οι gamers ψάχνονται για την αγορά του. Τι ισχύει για τη νέα κονσόλα στην Ελλάδα.

Η παρουσίαση του PlayStation 5 έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής και προκάλεσε χαμό. Η πολυαναμένονη κονσόλα παρουσιάστηκε και όλοι περιμένουν να μάθουν τι θα γίνει με την Ελλάδα...

Αρχικά

δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη ενημέρωση για το πότε θα αρχίσουν οι προ-παραγγελίες στην Ελλάδα. Ομως ήδη οι μεγάλες αλυσίδες στην χώρα μας άνοιξαν τις φόρμες προς το κοινό για να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους.

Από την στιγμή που θα είναι σε θέση οι μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων να αρχίσουν τις προ-παραγγελίες να ενημερώσουν τους ενδιαφερόμενους.

Επίσης για τιμή δεν έχει διαρρεύσει κάτι επίσημο από την Sony. Κυκλοφορούν αρκετά σενάρια με πιο πιθανό αυτό των 500 ευρώ. Λίγες μέρες υπομονή ακόμα και για την τιμή και για τις προ-παραγγελίες.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η κονσόλα, θα χρησιμοποιεί αποθήκευση SSD, η οποία θα έχει την δυνατότητα να αποθηκεύει στοιχεία 100 φορές γρηγορότερα από το PlayStation 4.

Το design της κονσόλας είναι εντυπωσιακό, με τον κρυφό μπλε φωτισμό να «κλέβει» την παράσταση.

Στην αγορά, εκτός της κλασσικής κονσόλας, θα έρθει και μια αποκλειστικά Digital έκδοση, μικρότερου όγκου που δεν θα έχει μέσο ανάγνωσης δίσκων και θα μπορεί να παίζει μόνο ψηφιακά παιχνίδια.

Σημειώνεται, ωστόσο, πως προς το παρόν η Sony δεν έχει γνωστοποιήσει την τιμή της νέας κονσόλας ή των αξεσουάρ, ενώ όσον αφορά στην κυκλοφορία της, υπολογίζεται ότι θα πραγματοποιηθεί μέσα στον χειμώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα