Netflix: Αυτά είναι όλα όσα έρχονται τον Νοέμβριο

Δείτε δώ αναλυτικά το έπος του Σκορσέζε και όλα όσα έρχονται στο Netflix τον Νοέμβριο. Ο Ιρλανδός του Μάρτιν Σκορσέζε έρχεται στις 27 Νοεμβρίου και συνοδεύεται αποθεωτικές κριτικές που θα οδηγήσουν την ταινία μέχρι και τα όσκαρ.

Netflix: Αυτά είναι όλα όσα έρχονται τον Νοέμβριο. Ο μήνας που έρχεται θα

σημαδευτεί στο Netflix. Ο Ιρλανδός του Μάρτιν Σκορσέζε έρχεται στις 27 Νοεμβρίου και συνοδεύεται αποθεωτικές κριτικές που θα οδηγήσουν την ταινία μέχρι και τα όσκαρ.

Στη λίστα του Νοεμβρίου ξεχωρίζουν επίσης, η επιστροφή του Crown με την τρίτη σεζόν του, η ταινία ο Βασιλιάς που έρχεται την 1η Νοεμβρίου αλλά και η δεύτερη σεζόν του The end of the fucking World.

Δείτε αναλυτικά τη λίστα για το Νοέμβριο

American Son (01/11/2019)

Ένα χωρισμένο ζευγάρι αναζητά απαντήσεις για την εξαφάνιση του γιου τους. Η Κέρι Ουάσινγκτον πρωταγωνιστεί σε μια σειρά που βασίζεται σε θεατρικό του Μπρόντγουεϊ.

Το Στέμμα: Σεζόν 3 (17/11/2019)

The Crown: Season 3

Μετά τον θάνατο του άντρα της, η Νικόλ μεγαλώνει μόνη τον γιο της. Όταν ανακαλύπτει ότι εκείνος έχει ιδιαίτερες δυνάμεις, πρέπει να κάνει τα πάντα για να τον προφυλάξει.

The End of the F***ing World: Σεζόν 2 (05/11/2019)

Δύο χρόνια μετά το τρομακτικό ταξίδι του Τζέιμς και της Αλίσα, μια γυναίκα που έχει εμμονή με τον άντρα που σκότωσαν βγαίνει από τη φυλακή και ζητά εκδίκηση.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

Ο Ιρλανδός (17/11/2019)

The Irishman

Το αριστούργημα του Μάρτιν Σκορσέζε για τη μεταπολεμική Αμερική και το οργανωμένο έγκλημα. Με πρωταγωνιστές τους Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Αλ Πατσίνο και Τζο Πέσι.

Ο Βασιλιάς (01/11/2019)

The King

Στην Αγγλία του 15ου αι., ο Πρίγκιπας Χαλ μεταμορφώνεται από ξεροκέφαλος τεμπέλης σε ισχυρό βασιλιά, αφού κληρονομεί τον θρόνο και τις διαμάχες που τον συνοδεύουν.

Ο Ιππότης Πριν τα Χριστούγεννα (01/11/2019)

The Knight Before Christmas

Ένας ιππότης μεταφέρεται μαγικά από τον Μεσαίωνα στο σήμερα και ερωτεύεται μια δασκάλα. Μια χριστουγεννιάτικη ιστορία, γεμάτη συναίσθημα.

Στον Ρυθμό των Χριστουγέννων (28/11/2019)

Holiday Rush

Όταν ένας ραδιοφωνικός παραγωγός χάνει τη δουλειά του λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, θα πρέπει να κάνει το κάτι παραπάνω για να ευχαριστήσει τα τέσσερα παιδιά του. Ή όχι;

Χριστούγεννα στην Άγρια Φύση (01/11/2019)

Holiday in the Wild

Όταν ο άντρας της την παρατά, εκείνη αποφασίζει να πάει μόνη της την προγραμματισμένη εκδρομή για σαφάρι στην Αφρική, όπου θα ανακαλύψει νέο σκοπό για τη ζωή της.

Κάνε να Χιονίσει (08/11/2019)

Let it Snow

Μια χιονοθύελλα χτυπά μια μικρή πόλη σε μια κρύα Παραμονή Χριστουγέννων, επηρεάζοντας φιλίες, ερωτικές ζωές και το μέλλον διάφορων τελειόφοιτων λυκείου.

{https://youtu.be/X_QSI5_S_mg}

Keywords
Τυχαία Θέματα