My Syle Rocks: Άναψε φωτιές στο πλατό κάνοντας σπαγγάτο η Ειρήνη Καζάκη - Η νέα παίκτρια

Η Ειρήνη Καζάκη έκανε μια extreme εμφάνιση στο My Style Rocks και τα σχόλια δεν έλειψαν.Το πλατό του My Style Rocks υποδέχτηκε τις fashionistas του My Style Rocks και το catwalk των διαγωνιζομένων ξεκίνησε. Η Κατερίνα Καραβάτου έδωσε τη σειρά στις κοπέλες για να βαθμολογηθούν…

Από τις παρουσίες

των κοριτσιών ξεχώρισε αυτή της Ειρήνης Καζάκη. Την ώρα που έλαβε τη βαθμολογία της από τις συμπαίκτριές της θέλησε να δείξει πως το παντελόνι που φορούσε ήταν αρκετά άνετο κι έκανε σπαγγάτο στο πλατό. Το outfit που είχε επιλέξει ήταν αρκετά αποκαλυπτικό με πολλά διαφορετικά κομμάτια.

Το σχόλια που δέχτηκε από τη Μέλντα για τα ρούχα της δεν της άφησε περιθώριο: «Αμάν, τώρα χτύπησες χορδή ευαίσθητη! Γιατί δεν μπορώ να περπατήσω έτσι; Να το συζητήσουμε. Και πιο κάτω περπατάω. Δεν θα τρέξω κιόλας στο ραντεβού στη Νέα Υόρκη. Θες να σου κάνω σπαγγάτο; Μπορώ να κάνω σπαγγάτο», της απάντησε και η Κατερίνα Καραβάτου να συμπληρώνει παρακινώντας την: «Μπορείς να κάνεις σπαγγάτο; Εγώ πολύ πρόσφατα έχασα την ικανότητα μου να κάνω σπαγγάτο, να ξέρεις! Όντως το έχεις; Μπορείς τώρα; Έλα, σε παρακαλώ, θέλω να το δω το σπαγγάτο», σχολίασε η παρουσιάστρια του My Style Rocks.

Το σπαγγάτο της Ειρήνης Καζάκη:

Keywords
Τυχαία Θέματα