My Style Rocks - Χριστίνα και Αμάντα: «Κλαίγεσαι» - «Κόψε γκάζι, έφυγα»

Η Χριστίνα το τερμάτισε στην κριτική που έκανε στην Αμάντα στο επεισόδιο της Δευτέρας 25/9 του My Style Rocks.Το επεισόδιο της Δευτέρας 25/9 του My Style Rocks είχε πολλές εντάσεις γύρω από μια συγκεκριμένη παίκτρια και τη συμπεριφορά της στο πλατό. Οι fashionistas βρίσκονται μια μέρα πριν από…

Το ίδιο έγινε και όταν η Χριστίνα πήρε τον λόγο για να σχολιάσει την εμφάνιση της Αμάντας. Η

παίκτρια αναφέρθηκε στο look που έφερε στο πλατό και είπε πως αυτό την μεγαλώνει, ενώ πρόσθεσε πως στα καμαρίνια η Αμάντα έρχεται με σορτς που της πάνε πολύ, αλλά μπροστά στους κριτές είναι διαφορετική και λέει πως δεν μπορεί να φαίνεται το σώμα της. Η φράση «Κλαίγεσαι» ήταν αυτή που πυροδότησε την ατμόσφαιρα στο πλατό με την Αμάντα να της απαντά «Κόψε γκάζι, έφυγα» και να αποχωρεί προς στιγμήν.

Ωστόσο η Κατερίνα Καραβάτου προσπάθησε αρκετά και στις δύο περιπτώσεις να κατευνάσει τα πνεύματα για να συνεχιστεί η διαδικασία της βαθμολογίας για όλες τις παίκτριες.

Δείτε το βίντεο:

Μετά από την παραρέλα όλων των διαγωνιζομένων, νικήτρια της ημέρας ήταν και πάλι η Αμάντα Μανωλάκου, κερδίζοντας άλλον έναν έξτρα βαθμό για το αυριανό gala του My Style Rocks.

Η νικήτρια της ημέρας:

Keywords
Τυχαία Θέματα
My Style Rocks - Χριστίνα, Αμάντα, Κλαίγεσαι - Κόψε,My Style Rocks - christina, amanta, klaigesai - kopse