Mia Khalifa: Συμβουλεύει τα νέα κορίτσια να μείνουν μακριά από την ερωτική βιομηχανία

Η Mia Khalifa αποσύρθηκε από τη βιομηχανία των ερωτικών ταινιών πριν από έξι χρόνια, έχοντας εργαστεί σε αυτή για μόλις τρεις μήνες, ωστόσο οι εμπειρίες της από αυτή τη στοιχειώνουν ακόμα.

Η Mia Khalifa, πρώην πρωταγωνίστρια της βιομηχανίας του ερωτικού κινηματογράφου, μετανιώνει που κάποτε υπήρξε μια από τις δημοφιλέστερες σταρ σε πλατφόρμα περιεχομένου για ενήλικες.

Η 27χρονη, η οποία έκανε 11 ταινίες σε διάστημα τριών μηνών το 2014, δηλώνει σήμερα πως οι ταινίες αυτές «θα την στοιχειώνουν μέχρι να πεθάνει», ενώ χαρακτήρισε «τοξική» την συγκεκριμένη βιομηχανία.

«Δεν θέλω άλλο κορίτσι να περάσει τα ίδια, επειδή ΚΑΝΕΙΣ δεν πρέπει», απάντησε η ίδια σε έναν χρήστη των social media, ο οποίος την έκανε tag σε ένα ποστ σχετικό με το παραπάνω παρελθόν της.

{https://www.instagram.com/p/B8to9q5A-fg/}

Η Mia Khalifa κάλεσε μάλιστα τα νέα κορίτσια να μην εμπλακούν με την συγκεκριμένη βιομηχανία για να βγάλουν χρήματα, εξηγώντας πώς η εμπειρία της έχει επηρεάσει έκτοτε την ψυχική της υγεία. «Σας παρακαλώ πολύ, σκεφτείτε το αν εξετάζετε τη βιομηχανία του σεξ. Στο κάνουν αδύνατο να διορθώσεις τα λάθη σου και σε κυνηγούν στο μέλλον», έγραψε.

{https://www.instagram.com/p/B-pQ03gp1Gk/}

Μάλιστα έβγαλε μόνο 9.600 λίρες για τα βίντεο που γύρισε, όπως εξήγησε, ενώ δεν έχει λάβει άλλα χρήματα, τονίζοντας ότι προσπαθεί ανεπιτυχώς να αφαιρέσει τις επίμαχες ταινίες από διάφορες ιστοσελίδες, όπου εξακολουθούν να εμφανίζονται.

Υπενθυμίζεται πως αναφορικά με ένα βίντεο που είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις - στο οποίο φορούσε μια ισλαμική μαντίλα, με αποτέλεσμα να φτάσει σε σημείο να δέχεται απειλές για τη ζωή της από το Ισλαμικό Κράτος - η ίδια είχε δηλώσει πως της είχαν ασκήσει πίεση ώστε να το γυρίσει.

{https://www.instagram.com/p/B_km2GsJlEE/}

 «Εκφοβισμός. Φοβόμουν. Ήξερα πως αν έλεγα όχι, θα… Ξέρεις, δεν θα σε πίεζε κανείς να το κάνεις. Σε μία τέτοια περίπτωση αν σε πιέσει κάποιος, είναι βιασμός. Κανείς δεν πρόκειται να σε αναγκάσει να κάνεις σεξ, αλλά εγώ φοβόμουν», είχε αναφέρει σε προηγούμενη της αναφορά ενάντια στην ερωτική βιομηχανία.

{https://www.instagram.com/p/B6lcvZZlsZZ/}

Keywords
Τυχαία Θέματα