MasterChef 4: Τα υπονοούμενα της Λότους για την κόντρα Γιώργου-Κατερίνας

H Λότους, η αγαπημένη του Γιώργου μίλησε on camera και άφησε υπονοούμενα ότι της Κατερίνας μάλλον της αρέσει ο Γιώργος για αυτό και συμπεριφέρεται μ' αυτό τον τρόπο. Τι είπε για το ενδεχόμενο πρότασης γάμου. 

Για την κόντρα της Κατερίνας και του Γιώργου που καλά κρατεί στο Master Chef μίλησε η σύντροφος του Γιώργου, Λότους, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Μεταξύ άλλων είπε πως στην Κατερίνα ίσως αρέσει

ο Γιώργος, ωστόσο η ίδια είναι σίγουρη για τα αισθήματα του αγαπημένου της. «Είμαστε σίγουροι ο ένας για τον άλλον, για τα αισθήματά μας. Ο Γιώργος είπε πως θα ακολουθήσουν πολλές ρομαντικές καταστάσεις όπου θα έχει την ευκαιρία να μου κάνει πρόταση γάμου, οπότε ας περιμένουμε. Όσο για το τι θα απαντήσω, θα είναι ο πρώτος που θα το μάθει. Αλλά ας περιμένουμε πρώτα μέχρι που θα φτάσει» απαντά στο ενδεχόμενο η σχέση τους να περάσει στο επόμενο στάδιο. 

«Αρχικά μου κάνει εντύπωση πως η κόντρα του Γιώργου με την Κατερίνα συνεχίζεται ακόμα. Σχετικά με όσα λέει εκείνη για τον Γιώργο, δε μιλάω ελληνικά, οπότε δε μπορώ να πω κάτι, γιατί δεν καταλαβαίνω τι λέει. Αλλά αν μιλάει άσχημα για τον Γιώργο δε συμφωνώ, γιατί δεν είναι έτσι ο Γιώργος. Δεν καταλαβαίνω γιατί συνεχίζεται η κόντρα. Μμπορώ να φανταστώ ότι της αρέσει ο Γιώργος και το κατανοώ. Θα μπορούσε να είναι αλήθεια. Αλλά από την μεριά του Γιώργου όμως δεν υπάρχει ζήτημα, γιατί ξέρω πως είναι σίγουρος για μένα. Μου αρέσει πολύ να ακούω τα τρυφερά λόγια που λέει για μένα. Απολαμβάνω να τον βλέπω στο MasterChef» είπε στη συνέχεια η Λότους.

Δείτε όσα είπε:

 

Keywords
Τυχαία Θέματα