Love Island: «Βάλε κάτι πάνω σου κορίτσι μου» είπε η Αναστασία στην Ιωάννα

Η Ιωάννα τραβάει τα βλέμματα των αγοριών στο Love IslandΑναστασία διάβασε το νέο μήνυμα για το σημερινό παιχνίδι του Love Island ώστε να γνωριστούν όλοι οι παίκτες και με την Ιωάννα που ήταν η τελευταία προσθήκη στο ριάλιτι…

Το Love Island που ήρθε και κατέκτησε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, σήμερα θα φέρει πολλές εκπλήξεις, αφού μια νέα είσοδος στο ριάλιτι

θα φέρει τρομερές εξελίξεις και μεγάλο εκνευρισμό.

Στο Love Island, o θεός έρωτας έχει το δικό του app, και του αρέσει να παίζει! Κατέβασε δωρεάν το Love Island Greece App στο κινητό σου και απόκτησε πρόσβαση σε exclusive υλικό μέσα από τη βίλα, στα βιογραφικά όλων των συμμετεχόντων, στα πιο fun κουίζ αλλά και σε online ψηφοφορίες που μπορούν να αλλάξουν το παιχνίδι!

ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΟΥ LOVE ISLAND

Στο νησί της αγάπης όλα αποκτούν το δικό τους νόημα. Λέξεις, νοήματα και εκφράσεις μπερδεύονται γλυκά δημιουργώντας μία νέα ορολογία για όσους αναζητούν την αγάπη! Ας ρίξουμε μία ματιά στους όρους που περιλαμβάνει το πιο… love-λεξικό!

Love guard (η): Η εκθαμβωτική παρουσιάστρια του Love Island, Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Islander (ο,η): Είναι ο/η κάτοικος του «Love Island». Κορίτσια και αγόρια που διασκεδάζουν με την ψυχή τους αναζητώντας την αγάπη (πληθ. islanders).

Μήνυμα (το): Κείμενο, ηχητικό, εικόνα ή video που αποστέλλεται σε έναν ή περισσότερους παίκτες και ειδοποιεί για ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, ένα ξαφνικό ραντεβού ή την άφιξη της Ηλιάνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Love Island, Βάλε, Αναστασία, Ιωάννα,Love Island, vale, anastasia, ioanna