Justin Bieber: Η ανακοίνωση του για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Η ανακοίνωση του Justin Bieber στο Instagram για το πρόβλημα υγείας του προκάλεσε αίσθηση

Σε δημοσιεύματα που έσπευσαν να σχολιάσουν την εικόνα του και να βγάλουν το «πόρισμα» πως κάνει χρήση... σκληρών ναρκωτικών φαίνεται πως θέλησε να απαντήσει ο Justin Bieber, μέσα από ανακοίνωση του στο Instagram.

Ο τραγουδιστής

αναφέρθηκε λοιπόν στη νόσο Lyme με την οποία διαγνώστηκε, σύμφωνα με τον ίδιο.

Ο 25χρονος παρουσιαστής προχώρησε στην ανακοίνωση για τη συγκεκριμένη «νόσο των τσιμπουριών» με καυστικό μάλιστα ύφος, απέναντι σε όσους κρίνουν την εικόνα του.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος δίνει ακόμη τη μάχη του και το ξεπερνά ενώ αποκάλυψε πως θα κάνει μια σειρά από ντοκιμαντέρ σχετικά στο YouTube.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Justin Bieber στο Instagram:

«Αν και αρκετοί άνθρωποι συνέχιζαν να λένε πως ‘ο Justin Bieber φαίνεται χάλια, κάνει κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη κ.λπ.’ δεν συνειδητοποίησαν ότι πρόσφατα διαγνώστηκα με την νόσο του Lyme.

Και όχι μόνο αυτό αλλά έχω σοβαρό ιστορικό χρόνιας λοιμώδους μονοπυρήνωσης που επέδρασε στο δέρμα μου, στην εγκεφαλική μου λειτουργία, στην ενέργεια και στην υγεία μου γενικά.

Αυτά τα πράγματα θα εξηγηθούν περαιτέρω σε μία σειρά ντοκιμαντέρ που θα ανεβάσω σύντομα στο YouTube. Να ξέρετε ότι έδωσα μάχη και το ξεπερνώ.

Ήταν δυο δύσκολα χρόνια αλλά η σωστή φαρμακευτική αγωγή με βοηθά να αντιμετωπίσω την μέχρι τώρα ανίατη ασθένεια και θα επιστρέψω καλύτερος από ποτέ».

Keywords
Τυχαία Θέματα