J2US: Το «αντίο» της Άσπας Τσίνα και η συγκίνηση του Μάριου Πρίαμου

Mε αυτόν τον τρόπο «αποχαιρέτησε» η Άσπα Τσίνα το J2US. Πώς αντέδρασε ο Μάριος Πρίαμος.

Πρώτο επεισόδιο του J2US χωρίς την Άσπα Τσίνα το χθεσινό (30/5), καθώς η τραγουδίστρια αποχώρησε για λόγους υγείας την προηγούμενη εβδομάδα.

«Είχαμε όμως και μια αποχώρηση αυτή την εβδομάδα, η Άσπα δεν βρίσκεται μαζί μας για λόγους υγείας. Δεν μπορεί να συνεχίσει για λίγο χρονικό διάστημα, εύχομαι σύντομα να είναι μαζί μας. Το πάλεψε και το παλεύει μέχρι και

τώρα και εύχομαι να είναι κοντά μας σύντομα», ανέφερε σχετικά ο Νίκος Κοκλώνης.

Με βίντεο της, που προβλήθηκε στο επεισόδιο του Σαββάτου, η Άσπα είπε «αντίο» στον Μάριο Πρίαμο και το σόου, μετά τη σχετική αναφορά του παρουσιαστή αλλά και μελών της κριτικής επιτροπής.

{https://youtu.be/Rbt3e4ry1zc}

«Καλέ μου Μάριε, λυπάμαι πολύ που δεν μπορούμε να συνεχίσουμε μαζί στο παιχνίδι. Είσαι δυνατός παίκτης και σου αξίζει να φτάσεις στον τελικό. Νίκο Κοκλώνη, το αγόρι μου να μου το προσέχετε τώρα που έφυγα, θα συνέλθω εγώ και θα τα ξαναπούμε. Καλή επιτυχία σε όλους», είπε στο βίντεο η Άσπα Τσίνα.

«Είναι μια δύσκολη εβδομάδα για μένα λόγω του ότι η Άσπα δεν είναι μαζί μου. Θα ήθελα πολύ να είναι εδώ μαζί μου γιατί ξεκίνησα με την Άσπα και με δίδαξε πάρα πολλά πράγματα, ελπίζω να βελτιώθηκα. Σίγουρα κέρδισα πάρα πολλά και την ευχαριστώ ολόψυχα γι’ αυτό. Είμαι πολύ στεναχωρημένος. Είδα το βιντεάκι και συγκινήθηκα. Να στείλουμε τα φιλιά μας στην Άσπα. Θέλουμε όλοι να είναι καλά! Η υγεία είναι πάνω απ’ όλα, σεβόμαστε την επιλογή της και στέλνουμε τη θετική μας σκέψη και την αγάπη και την ευχαριστώ για όσα με δίδαξε και μου έδειξε σε αυτό το παιχνίδι», ανέφερε αργότερα ο Μάριος Πρίαμος.

Υπενθυμίζεται πως μέντορας του Μάριου-Πρίαμου Ιωαννίδη είναι πλέον ο Γιώργος Λιβάνης, ο οποίος είχε φύγει την προηγούμενη εβδομάδα με το -τότε- μουσικό ταίρι του στο παιχνίδι, τη Χριστίνα Βραχάλη.

Keywords
Τυχαία Θέματα