J2US - Κοκλώνης σε Τόνι Σφήνο: Τα σχολιανά μου ακούω θα τα πω στο τέλος

Ο Νίκος Κοκλώνης επανέλαβε πως θα μιλήσει για όσα τον κατηγορούν στο τέλος του live του J2US.Το J2US είχε καλεσμένο στο πρώτο του διαγωνιστικό live τον Τόνι Σφήνο τον οποίο συνόδευε στο πρόγραμμά του και ο νικητής του προηγούμενου κύκλου, Αντώνης Παπαηλίας, ως Λόλα. Ο Τόνι…

Λίγο αφότου τελείωσε ο Τόνι Σφήνος αγκάλιασε τον Νίκο Κοκλώνη, με τον παρουσιαστή να του

λέει: «Τι να πω για σας, χαίρομαι που σε γνωρίζω, να ξαναρθείς στο J2US» και τον τραγουδιστή να απαντά λέγοντάς του: « Τα συναισθήματα είναι αμοιβαία. Σε εκτιμάμε πολύ μην ακούς πολλά πράγματα. Τι σου λέω τώρα...» για να πάρει την απάντηση από τον Νίκο Κοκλώνη: «Τα σχολιανά μου ακούω, αλλά θα τα πω τώρα στο τέλος» κι αμέσως μετά ευχαρίστησε τον Αντώνη Παπαηλία.

Το show της Λόλας και του Τόνι Σφήνου:

Όπως υποσχέθηκε και την ώρα που ξεκινούσε το show λέγοντας: «Είμαστε καλώς ή κακώς η γιορτή του Σαββάτου. Το Σαββατοκύριακο του καρναβαλιού για εμάς ξεκίνησε νωρίτερα. Εμείς τις μάσκες τις φοράμε μονάχα στα acts. Στο τέλος θα σας μιλήσω ως επιχειρηματίας, τώρα έχουμε πάρτι, είμαι παρουσιαστής».

Όσα είπαν ο Νίκος Κοκλώνης με τον Τόνι Σφήνο:

Ο Νίκος Κοκλώνης από χθες, Παρασκευή είχε ενηνερώσει πως θα εμφανιστεί κανονικά στο J2US μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, ανεβάζοντας ένα βίντεο από το στούντιο που ηχογραφούσε την εισαγωγή του στο show: «Εδώ γράφουμε τραγουδάκι, γιατί αύριο (25/02) έχει “J2US”. Ακούσαμε τα σχολιανά μας. Εντάξει, έχουμε συνηθίσει στην αδικία. Παρ’ όλα αυτά, πάρτι! Σας αγαπάω όλους για τα καλά μηνύματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα