Influencers: Οι απίστευτες και πονηρές προτάσεις που δέχονται

Γνωστές και ταυτόχρονα καυτές influencers του instagram δέχονται καθημερινά προτάσεις με πολλά χρήματα από άγνωστους άνδρες για να κάνουν σεξ μαζί τους.

«Πρόκειται για ένα είδος πορνείας υψηλού επιπέδου – είναι τρομακτικό αν σκεφτείς ότι κάποιοι στέλνουν συστηματικά μηνύματα σε δεκάδες όμορφα κορίτσια του instagram», αναφέρει η Τάινι Λέξι Κλάρσον μιλώντας στο βρετανικό BBC για το θέμα.

Η ίδια εξηγεί πως στα 19 της χρόνια της προτάθηκε για πρώτη φορά να κάνει σεξ με

κάποιον για το ποσό των 20.000 λιρών.

Κάποια στιγμή, ένας άλλος άνδρας της προσέφερε 50.000 λίρες για να περάσει μαζί του πέντε νύχτες στο Ντουμπάι.

Η νεαρή κοπέλα λέει πως απέρριψε την προσφορά, αλλά επισημαίνει πως «οι άνθρωποι αυτοί ξέρουν πού απευθύνονται. Για μερικές γυναίκες τα χρήματα είναι πολλά και τα έχουν ανάγκη. Ετσι αναγκάζονται να υποκύψουν», συμπληρώνει.

Η Rosie Williams, αναφέρει πως ένας άνδρας της προσέφερε 100.000 λίρες ετησίως, συμπληρωματικά με τα ρούχα και τις τσάντες της, για να γίνει σύντροφος του στο Ντουμπάι.

Η φεμινιστική οργάνωση, Object, η οποία μάχεται για την προστασία των δικαιωμάτων των γυναικών, ανέφερε πως κατανοεί τους λόγους που κάποιες δέχτηκαν τις προσφορές.

Η επικεφαλής της οργάνωσης μάλιστα είπε χαρακτηριστικά: «Οσες εμπλέκονται σε τέτοιες καταστάσεις δεν θέλουν να ακούσουν την λέξη πορνεία. Η πραγματικότητα όμως είναι πως πουλούν το σώμα τους για τα χρήματα».

 

Keywords
Τυχαία Θέματα