Hollywood: Άρχισαν τα γυρίσματα

Οι αρχές του Λος Άντζελες άναψαν το πράσινο φως για την έναρξη των γυρισμάτων κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών στην Μέκκα του σινεμά. 

Μετά από μήνες αναγκαστικής απραξίας, τα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο άνοιξαν σήμερα τις πύλες τους για να υποδεχτούν τους εργαζόμενους, μετά από την χαλάρωση των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας που αποφάσισε η Κομητεία του Λος Άντζελες. Θεωρητικά πάντα, από σήμερα Παρασκευή 12 Ιουνίου μπορούν να ξεκινήσουν

τα γυρίσματα που είχαν σταματήσει με την έκρηξη των κρουσμάτων του κορονοϊού.

Βέβαια, όπως σημειώνει το Variety, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων -κινηματογραφικών ταινιών που ήταν ένα βήμα πριν από την ολοκλήρωση κ.λπ.- στην πραγματικότητα οι περισσότερες παραγωγές θα βάλουν μπρος από τα μέσα Ιουλίου και μετά.

Σύμφωνα με «πρωτόκολλα» που ισχύουν από σήμερα, οι συντελεστές στα γυρίσματα θα πρέπει να φορούν μάσκες και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας ενώ στο πλατό θα πρέπει να βρίσκονται κάθε στιγμή μόνο οι απολύτως απαραίτητοι συντελεστές.

Οι σκηνές πάλης και σεξ «αποθαρρύνονται» και οι ηθοποιοί καλούνται να μιλούν όσο γίνεται λιγότερο για να μην διασπείρουν σταγονίδια.

Επίσης, να επιμελούνται μόνοι το μακιγιάζ τους. Τέλος, οι παραγωγοί καλούνται να αποφεύγουν τις σκηνές πλήθους και να χρησιμοποιούν εργαζόμενους όπου απαιτείται παρουσία κοινού.

Keywords
Τυχαία Θέματα