Η συμβολική επιχείρηση της ΕΜΑΚ στην Αντιόχεια - Στον 5ο όροφο της πολυκατοικίας έμενε το ζευγάρι Ελλήνων

Αγωνία για το ζευγάρι Ελλήνων που βρίσκεται εγκλωβισμένο στην Αντιόχεια της Τουρκίας. Επιχειρεί η ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό τους.Κορυφώνεται η αγωνία για το ζευγάρι Ελλήνων που βρίσκεται εγκλωβισμένο στα συντρίμμια πολυκατοικίας στην Αντιόχεια της Τουρκίας. Η ΕΜΑΚ κατ’ εξαίρεση υπέβαλε αίτημα να επιχειρήσει στη συγκεκριμένη περιοχή, το οποίο…

Νωρίτερα η κόρη του ζευγαριού μίλησε στην τηλεόραση του Open.

«Όταν έγινε ο σεισμός

ήρθαμε από την Κωνσταντινούπολη στην Αντιόχεια και ζητούσαμε από τους διασώστες από τη Δευτέρα να έρθουν να τους αναζητήσουν. Το διαμέρισμά τους ήταν σε 6όροφο κτίριο που γκρεμίστηκε. Οι γονείς μου έμειναν στον 5ο όροφο. Θα μπορούσαν να τους σώσουν εάν έρχονταν τις πρώτες 24 ώρες, ωστόσο δεν ήρθε κανείς στο σημείο. “Δεν μπορούμε να βοηθήσουμε’’ είπαν ψάχνουμε σε σημεία όπου ακούγονται φωνές», είπε.

«Η αδερφή μου μένει στο Ντουμπάι, κάλεσε το προξενείο, τα κανάλια, καλέσαμε όλους όσους μπορούσαμε», σημείωσε

Όπως τονίζει «ο πατέρας μου είναι Έλληνας πολίτης και η μητέρα μου έχει τουρκική και ελληνική υπηκοότητα. Ο προ προπάππους μου είχε έρθει στην Τουρκία από την Ελλάδα και ο πατέρας μου γεννήθηκε στην Τουρκία όπως και εγώ. Ζούσαμε χρόνια στη Συρία με τον πόλεμο επιστρέψαμε στην Τουρκία».

«Θέλουμε έστω να βρούμε τις σορούς τους», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα