GNTM 3: Μοντέλο διεθνούς φήμης ο αντικαταστάτης της Ηλιάνας Παπαγεωργίου (photos)

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποτελεί παρελθόν για το GNTM. Δείτε ποιος την αντικαθιστά!

Λύθηκε - κατά πληροφορίες - το μυστήριο για το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο GNTM 3, όπου, όπως έχει γίνει γνωστό, θα πάρουν μέρος αγόρια και κορίτσια.

«Φαίνεται ότι ο Γιώργος Καράβας, το μοντέλο με τη διεθνή φήμη, θα είναι αυτός που θα πάρει τη θέση στην κριτική επιτροπή του GNTM. Είναι ένα βήμα πριν τις υπογραφές. Για κάποιους μπορεί να έχει υπογράψει ήδη. Το θέμα είναι πως κατέληξαν σε άντρα», ανέφερε συγκεκριμένα η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day σήμερα το πρωί.

{https://www.instagram.com/p/CA9pPy8A05w/}

Ποιος είναι 

Ο Γιώργος Καβαράς αποτελεί ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο στον χώρο της μόδας με σημαντικές συνεργασίες στην καριέρα του.

Ξεκίνησε την καριέρα του ως personal trainer, ενώ σταθμός στην πορεία του - πριν το modeling - ήταν και η Αθλητική δημοσιογραφία.

{https://www.instagram.com/p/CA46doGAtsn/}

Η πρώτη του δουλειά ως μοντέλο στο εξωτερικό ήταν για τον οίκο Zegna, ενώ έχει κάνει πέρασμα και από μια ταινία μικρού μήκους αυστραλιανής παραγωγής.

Η καριέρα του εκτοξεύτηκε στα ύψη όταν το 2012 όταν ο διάσημος οίκος Hermès του ζήτησε να φωτογραφηθεί ως κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας του, ενώ μέσα στην επόμενη τετραετία τον εμπιστεύτηκε άλλες έξι φορές.

{https://www.instagram.com/p/CA2PgTOgDnJ/}

Ακολούθησαν συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της μόδας όπως Tom Ford, Giorgio Armani, Roberto Cavalli, Jean Paul Gaultier, Vivienne Westwood, S. Oliver, Rocco Barocco, Cerruti, Burberry, ενώ περιοδικά όπως το L’ Uomo Vogue, GQ και L’Officiel Homme τον έχουν συμπεριλάβει στις σελίδες τους.

{https://www.instagram.com/p/B4r66mmgP_i/}

Δείτε το σχετικό απόσπασμα του Happy Day:

{https://www.dailymotion.com/video/x7u9nqs}

Οι πρώτοι υποψήφιοι δηλώνουν έτοιμοι για όλα

Σημειώνεται πως τα γυρίσματα για τον τρίτο κύκλο του GNTM ξεκινούν και η κάμερα του Happy Day βρέθηκε στο κάστινγκ τις προηγούμενες μέρες.

Οι πρώτοι υποψήφιοι του γνωστού ριάλιτι μόδας μίλησαν μάλιστα για την απόφαση τους να δηλώσουν συμμετοχή αλλά και την πορεία που ευελπιστούν να κάνουν.

Ο Παναγιώτης Παρούσος και ο Νίκος Αντωνόπουλος μίλησαν στην εκπομπή και για τις μάχες που θα γίνονται μεταξύ και των δύο φύλων.

Πιο αναλυτικά ο Παναγιώτης Παρούσος είπε πως «χρειάζεται καλή διατροφή, όχι λιπαρά και γυμναστική. Πιστεύω επειδή είναι το πρώτο GNTM για άντρες θα πάει όλη η καλή φουρνιά. Καλό είναι να υπάρχει ανταγωνισμός».

Έπειτα δήλωσε κατηγορηματικά πως «όχι ευτυχώς δεν έχω κοπέλα και δεν πρόκειται να έχω κοπέλα γιατί δεν πας μπροστά έτσι. Αν είχα κοπέλα και μου έλεγε δεν θα πας, θα είχε φάει ένα Χ, σουτ και τελείωσε».

Στη συνέχεια ο Νίκος Αντωνόπουλος είπε ότι «σπουδάζω Ιστορία και Αρχαιολογία, είμαι στο πτυχίο. Παράλληλα, ασχολούμαι με το μόντελινγκ τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Επιλέχθηκα το 2019 να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς που είχε κερδίσει και ο Νίκος Παπαδάκης το 1994 και βγήκα δεύτερος στον κόσμο».

«Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εκπαίδευση και εξέλιξη πάνω στο μόντελινγκ, ελπίζω να μπω στο σπίτι στη δωδεκάδα», συμπλήρωσε έπειτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα