Eurovision 2020: Αυτά είναι τα τραγούδια που προβλήθηκαν στον «Α΄ Ημιτελικό»

Αυτά είναι τα τραγούδια που προβλήθηκαν στον «Α΄ Ημιτελικό» της Eurovision 2020. Φέτος δεν θα διεξαχθεί το διαγωνιστικό κομμάτι του θεσμού, ωστόσο, η γιορτή του τραγουδιού γίνεται στο YouTube.  

Το βράδυ της Τρίτης, στο «Europe Shine a Light», παρακολουθήσαμε διαδικτυακά τα τραγούδια που κανονικά θα διαγωνίζονταν στον Α΄ Ημιτελικό της Eurovision 2020, ενώ αύριο Πέμπτη θα παρακολουθήσουμε τα τραγούδια του Β΄ Ημιτελικού.

Οι συγκεκριμένοι ημιτελικοί αποτελούν τον προάγγελος της μεγάλης

βραδιάς του προσεχούς Σαββάτου, κατά την οποία θα προβληθούν 41 τραγούδια που επρόκειτο να συμμετάσχουν στη φετινή Eurovision.

Επιπλέον παρουσιάστηκαν το τραγούδι της διοργανώτριας χώρας, της Ολλανδίας αλλά και δύο από τις Big 5, αυτά της Γερμανίας και της Ιταλίας.

Δείτε τα βίντεο με τα τραγούδια που προβλήθηκαν στον Α΄ Ημιτελικό:

Λευκορωσία{https://youtu.be/F0wfxz5zq04}Λιθουανία{https://youtu.be/1EAUxuuu1w8}Σουηδία{https://youtu.be/7EpSBDPlZn4}Βόρεια Μακεδονία {https://youtu.be/xPZumQQExQc}Σλοβενία{https://youtu.be/weLeotNwexg}Αυστραλία{https://youtu.be/gr-wWxu4974}Ιρλανδία{https://youtu.be/HLgE0Ayl5Hc}Ρωσία{https://youtu.be/L_dWvTCdDQ4}Νορβηγία{https://youtu.be/o9atJbnqhJU}Κύπρος{https://youtu.be/Jl_qEw_4OK0}Κροατία{https://youtu.be/2rOwScdxjJU}Αζερμπαϊτζάν{https://youtu.be/I0VzBCvO1Wk}Μάλτα{https://youtu.be/CFCn_8oViRw}Ισραήλ{https://youtu.be/YjzyZZ-oidc}Ουκρανία{https://youtu.be/zNetXPSld50}Ρουμανία{https://youtu.be/TmqSU3v_Mtw}Βέλγιο{https://youtu.be/lAqjksxc4iA}Γερμανία{https://youtu.be/hAobDQ9GbT4}Ολλανδία{https://youtu.be/sMcxWB90TTY}Ιταλία

{https://youtu.be/TA57rugucwk}

Keywords
Τυχαία Θέματα
Eurovision 2020, Αυτά, Α΄ Ημιτελικό,Eurovision 2020, afta, a΄ imiteliko