Creta Farms: Πότε επιστρέφουν τα αλλαντικά στα super market

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας από τα ράφια των super market τα προϊόντα της Creta Farms ετοιμάζονται για την επιστροφή.

Την περασμένη Τρίτη ξεκίνησε η παραγωγή και σύμφωνα με πληροφορίες έως τις 10 Δεκεμβρίου τα προϊόντα θα βρίσκονται στα ράφια των super markets.

Στο μεταξύ όλα δείχνουν ότι στον έλεγχο του επενδυτικού κεφαλαίου Impala Invest BV, επικεφαλής του οποίου είναι ο κ. Δημήτρης Βιντζηλαίος, φέρεται ότι περνά

η αλλαντοβιομηχανία Creta Farms, η οποία επιδιώκει μέχρι την προπαραμονή των Χριστουγέννων να «κλειδώσει» τη συμφωνία εξυγίανσης, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την κατάθεσή της στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Ρεθύμνου.

Αναλυτικότερα, οι χθεσινές πληροφορίες επιβεβαίωσαν το «αβάντο» που φάνηκε ότι διατηρούσε η πρόταση της Impala στην κούρσα της διεκδίκησης έναντι της πρότασης της Lime Capital (fund ρωσικών συμφερόντων το οποίο έχει αποκτήσει τον έλεγχο της γαλακτοβιομηχανίας «Δωδώνη») και μολονότι δεν υπήρξαν επίσημες ανακοινώσεις, οι διαρροές ανέφεραν ότι το fund του κ. Βιντζηλαίου αναδείχτηκε ως προτιμητέος επενδυτής.

Σε ό,τι αφορά την προτιμητέα πρόταση, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι περιλαμβάνει μερική αποπληρωμή των οφειλών προς τις τράπεζες σε βάθος δεκαετίας, αλλά και διάθεση νέων κεφαλαίων της τάξεως των 20 εκατ. ευρώ. Αξίζει να επισημανθεί πάντως ότι πολύ κοντά κινήθηκε και η πρόταση του έτερου διεκδικητή και το παιχνίδι κρίθηκε στα σημεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα