Μεγάλος όμιλος έρχεται στην Αθήνα - Πότε ανοίγει καταστήματα

Στην Ελλάδα και ως πρώτο βήμα στην Αθήνα, έρχεται μεγάλος όμιλος από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από την Ιταλία. Πρόκειται για την είσοδο της γνωστής εταιρείας Kiko Milano στην Ελλάδα.

Το πρώτο κατάστημα της εταιρείας αναμένεται να ανοίξει στις αρχές του 2020 στην Αθήνα.

Την

εταιρεία φέρνει στην Ελλάδα ο επιχειρηματίας Σάμι Φάις, ο οποίος ανέλαβε την αντιπροσώπευση της Kiko Milano για την Ελλάδα, την Κύπρο, την Ρουμανία και την Βουλγαρία.

Να σημειωθεί πως η συμφωνία ανάμεσα στον Σάμι Φάις και στους Ιταλούς της Kiko έγινε το περασμένο καλοκαίρι.

Ο γνωστός επιχειρηματίας αναπτύσσει μεταξύ άλλων τα καταστήματα αθλητικών ειδών της αμερικάνικης Under Armour σε Ελλάδα και Κύπρο, έχει τη διανομή των αθλητικών ειδών της Puma ενώ έχει αποκτήσει και την αλυσίδα «Καλογήρου».

Η Kiko Milano ιδρύθηκε το 1997 στο Μιλάνο και από την πρώτη στιγμή έφερε «επανάσταση» στον χώρο των καλλυντικών. Προσφέρει μια σειρά από ποιοτικά προϊόντα, πάντοτε σε προσιτές τιμές. Συγκεκριμένα, το χαρτοφυλάκιό της απαρτίζεται από 1.200 καλλυντικά, τα οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν make up, αξεσουάρ και προϊόντα για την φροντίδα του δέρματος και τα οποία δεν δοκιμάζονται σε ζώα. Το 99% των προϊόντων make up παράγονται στην Ευρώπη, εκ των οποίων το 75% στην Ιταλία

Η KIKO MILANO είναι νούμερο ένα εταιρεία στα προϊόντα make up στην Ιταλία, νούμερο τέσσερα στην Ισπανία και νούμερο πέντε στην Γαλλία ενώ καταλαμβάνει την 27η θέση σε παγκόσμια κλίμακα. Συνολικά, αριθμεί περισσότερα από 900 καταστήματα 20 χώρες στον κόσμο.  

Keywords
Τυχαία Θέματα