Costa Coffee: Τι θα γίνει με τα καταστήματα στην Ελλάδα

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τη διάθεση των προϊόντων της Costa Coffee στην Ελλάδα.

H Αγγελική Πατρούμπα, Public Affairs &Communications Director της Coca-Cola 3E, μιλώντας στο FnB Daily, επισημαίνει ότι η Coca-Cola «εστιάζει στη συναρπαστική ευκαιρία, που θα φέρει η κυκλοφορία του Costa Coffee στην αγορά», τονίζοντας ότι δεν αποτελεί προτεραιότητα για την εταιρεία

το άνοιγμα νέων καταστημάτων.

Σημειώνει ότι η διάθεση του Costa Coffee θα γίνει σε «τουλάχιστον 10 από τις 28 αγορές μας το 2020, συμπεριλαμβανομένης της Βουλγαρίας, της Ελλάδας, της Ουγγαρίας, της Πολωνίας, της Ρουμανίας, της Ρωσίας και της Ελβετίας», ενώ δεν αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας των προϊόντων στην ελληνική αγορά. 

Η Coca-Cola HBC AG, ένας από τους μεγαλύτερους εμφιαλωτές της Coca-Cola στον κόσμο, θα τοποθετήσει το 2020 τα προϊόντα Costa Coffee σε δέκα τουλάχιστον αγορές, μεταξύ αυτών και στην Ελλάδα.

Η Coca-Cola Company απέκτησε την Costa Coffee τον Ιανουάριο του 2019 και έχει επιταχύνει την ανάπτυξή της, με έμφαση σε προϊόντα που διατίθενται σε αυτόματους πωλητές (vending) ή είναι έτοιμα προς κατανάλωση (ready-to-drink). Η Costa Coffee είναι η κορυφαία εταιρεία καφέ στο Ηνωμένο Βασίλειο, με ισχυρή παρουσία σε Ευρώπη, Ασία, Μέση Ανατολή και Αφρική.

Ο καφές είναι μία από τις πιο επικερδείς και ταχύτερα αναπτυσσόμενες δεξαμενές κερδοφορίας ανάμεσα στις εμπορεύσιμες κατηγορίες ροφημάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα