Προεδρικό Μέγαρο: Φωτογραφίες από το επίσημο δείπνο του ΠτΔ στον Κινέζο Πρόεδρο

Επίσημο δείπνο του Προκόπη Παυλόπουλου στον κινέζο Πρόεδρο

Επίσημο δείπνο προς τιμήν του Κινέζου Προέδρου παρέθεσε την Δευτέρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Προκόπης Παυλόπουλος.

Στο δείπνο μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με την σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφκσι-Μητσοτάκη, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, πλήθος υπουργών, η πρόεδρος της επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη και

αρκετοί άλλοι.

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, κατά την προσφώνησή του στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε προς τιμήν του Κινέζου ομολόγου του, έκανε λόγο για μια νέα πορεία συμπόρευσης και συνδημιουργίας μεταξύ Ελλάδας και Κίνας, η οποία εγκαινιάζεται με την επίσκεψη του Κινέζου Προέδρου, Σι Τζινπίνγκ, στην Αθήνα.

Δείτε μερικά από τα ενσταντανέ που προηγήθηκαν του δείπνου:

Νέα αφετηρία για τις διμερείς σχέσεις Ελλάδας-Κίνας χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας κ. Σι Τζινπίνγκ την επίσκεψή του στην Αθήνα και τις επαφές του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο και τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά την αντιφώνησή του, στο επίσημο δείπνο, που παρέθεσε προς τιμήν του ο Έλληνας ομόλογός του στο Προεδρικό Μέγαρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: ΠτΔ: Κίνα και Ελλάδα ξεκινούν μια νέα πορεία συμπόρευσης και συνδημιουργίας

Keywords
Αναζητήσεις
φωτογραιεςαποδιπνοστοπροεδρικομεγαρο
Τυχαία Θέματα