Cosmote, Wind και Vodafone προσφέρουν δωρεάν λεπτά ομιλίας και GB data

Οι εταιρείες Cosmote, Wind και Vodafone προσφέρουν δωρεάν λεπτά ομιλίας και δεδομένα ίντερνετ, λόγω των έκτακτων μέτρων για τον κορονοϊό.

Δωρεάν λεπτά ομιλίας και GB data, προσφέρουν οι εταιρείες Cosmote, Wind και Vodafone,

εξαιτίας των έκτακτων μέτρων για τον κορονοϊό. Αναλυτικά ακολουθούν οι προσφορές προς τους ιδιώτες και τους επαγγελματίες.

Cosmote

Διευκολύνοντας την επικοινωνία, την εργασία και τη ψυχαγωγία, πληροφόρηση, ψυχαγωγία, συνδεσιμότητα και δεδομένα, η COSMOTE, απαντώντας στις αυξημένες ανάγκες των πελατών της για συνδεσιμότητα και στηρίζοντας την πρωτοβουλία της Πολιτείας #DigitalSolidarityGR για τη διευκόλυνση της επικοινωνίας, της εργασίας και της ψυχαγωγίας από το σπίτι, προχωρά σε μία πρώτη σειρά ενεργειών.

Οι ενέργειες αφορούν στην παροχή δωρεάν mobile data σε όλους τους συνδρομητές κινητής Cosmote, δωρεάν χρόνο ομιλίας, SMS και δεδομένων στους συνδρομητές της σε Ιταλία και Ισπανία, αλλά και στη διάθεση δωρεάν τηλεοπτικού περιεχομένου για όλο το ελληνικό κοινό μέσω YouTube.

Πώς λειτουργεί

Δωρεάν 15 GB για όλους τους συνδρομητές κινητής COSMOTEΔωρεάν χρόνος ομιλίας, SMS και δεδομένα στους συνδρομητές COSMOTE σε Ιταλία και ΙσπανίαCOSMOTE TV: Ελεύθερο για όλους μέσω YouTube το πρόγραμμα με ντοκιμαντέρ του COSMOTE HISTORYWind

H Wind στηρίζει το #DigitalSolidarityGR δίνοντας δωρεάν επικοινωνία στους συνδρομητές της εξ αποστάσεως εργασία, πληφορόρηση, ψυχαγωγία, συνδεσιμότητα και δεδομένα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, η WIND Ελλάς έχοντας ως προτεραιότητα την αδιάλειπτη προσφορά υπηρεσιών επικοινωνίας στους συνδρομητές της και στηρίζοντας την πρωτοβουλία της Πολιτείας #DigitalSolidarityGR, προχωρά σε μια σειρά ενεργειών που αφορούν στη συνεχή συνδεσιμότητα των πελατών της.

Πώς λειτουργεί

Η Wind προσφέρει δωρεάν για 30 ημέρες:

στους ιδιώτες συμβολαίου, καρτοσύνδεσης και καρτοκινητής 15 GB1500’ προς Ελλάδα και τις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ &1500 MB σε όλους τους συνδρομητές WIND που βρίσκονται στην Ιταλία και στην Ισπανίαστους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις 15 GB1500’ προς Ελλάδα και τις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ &1500 MB σε όλους τους συνδρομητές WIND που βρίσκονται στην Ιταλία και στην ΙσπανίαVodafone

Διευκολύνοντας την επικοινωνία, την εργασία και τη ψυχαγωγία πληροφόρηση, ψυχαγωγία, συνδεσιμότητα και δεδομένα, η Vodafone Ελλάδας δίνει το μήνυμα της ψηφιακής αλληλεγγύης με πρωτοβουλίες που υποστηρίζουν την οικογένεια, τις ευπαθείς ομάδες, τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις ώστε να συνεχίσουν την εκπαίδευση, την εργασία, την καθημερινή δραστηριότητα και την επικοινωνία από το σπίτι. Οι πρωτοβουλίες αυτές ενισχύουν το πρόγραμμα #DigitalSolidarityGR που έχει ανακοινώσει η ελληνική κυβέρνηση για τη στήριξη πολιτών και επιχειρήσεων.

Πώς λειτουργεί

400᾽ δωρεάν λεπτά ομιλίας σε όλα τα προγράμματα σταθερής για κλήσεις από το σταθερό προς κινητά στην Ελλάδα και διεθνή σταθερά 47 χωρών50% έκπτωση σε όλα τα συμπληρωματικά πακέτα δεδομένων κινητής Giga Boost400᾽ δωρεάν λεπτά ομιλίας σε όλα τα προγράμματα ADSL και VDSL για κλήσεις από το σταθερό προς κινητά στην Ελλάδα και διεθνή σταθερά 47 χωρών50% έκπτωση σε όλα τα συμπληρωματικά πακέτα δεδομένων κινητής Giga Boostτο πρόγραμμα Vodafone Smart Working με δωρεάν τους τρεις πρώτους μήνες, έτσι ώστε να συνεχιστεί η ομαλή λειτουργία της επιχείρησής τους, ακόμα και όταν όλα τα στελέχη πρέπει να εργαστούν από το σπίτι.Δωρεάν πρόσβαση για τους συνδρομητές του βασικού πακέτου του Vodafone TV στο σύνολο του παιδικού περιεχομένου της υπηρεσίας για τους επόμενους τρεις μήνεςαποκλειστικές προσφορές για πρόσβαση στην πλατφόρμα μάθησης Brainy. Περισσότερες πληροφορίες στο Vodafone.gr/brainyδωρεάν STEM μαθήματα και δημιουργική απασχόληση μαθητών με DIY δραστηριότητες, μέσω της ψηφιακής εκπαιδευτικής πλατφόρμας www.generationnext.vodafone.gr του Ιδρύματος Vodafone.
Keywords
Τυχαία Θέματα