Cinobo: Η νέα ελληνική streaming πλατφόρμα

Το Cinobo είναι η πρώτη ελληνική κινηματογραφική πλατφόρμα για online streaming και είναι... γεμάτη από βραβευμένες, κλασικές, ανεξάρτητες, arthouse ταινίες, ελληνικές και ξένες.

Το Cinobo - από το «Cinema no Borders» - είναι μια νέα ελληνική streaming πλατφόρμα εκατοντάδων ταινιών που ειδικεύεται στον ανεξάρτητο και arthouse κινηματογράφο - ένα μικρό «Netflix», θα μπορούσε κανείς να πει.

Η πλατφόρμα φτιάχτηκε από λάτρεις του σινεμά για λάτρεις του σινεμά,

λένε οι δημιουργοί της για αυτήν. Στόχους τους είναι το γεφύρωμα του χάσματος «μεταξύ ποσότητας και ποιότητας στο χώρο του streaming, δίνοντας πρόσβαση στον μεγαλύτερο επιμελημένο κατάλογο ανεξάρτητου κινηματογράφου», σύμφωνα με τον ιστότοπο του Cinobo.

Η πλατφόρμα συγκεντρώνει περιεχόμενο από όλο τον κόσμο και την Ελλάδα, που είναι συχνά διάσπαρτο ή και δυσεύρετο, σε ένα χώρο για εξερεύνηση για όλους όσους αγαπούν ή θέλουν να ανακαλύψουν την 7η τέχνη, προστίθεται.

Εγγραφή

Η πλατφόρμα προσφέρει την δυνατότητα δωρεάν προβολής για δύο εβδομάδες, ενώ μετά, εφόσον κρατήσει το ενδιαφέρον σας, μπορείτε να εγγραφείτε σε αυτή και να γίνεται μηνιαίος συνδρομητής.

«Μπορείς να ακυρώσεις τη δοκιμαστική περίοδο ή τη συνδρομή σου οποιαδήποτε στιγμή, εύκολα και γρήγορα!», σημειώνει η ιστοσελίδα στο σχετικό promo της.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το teaser του Cinobo:

Keywords
Τυχαία Θέματα