Ζότα: «Να τελειώσει η σεζόν, ακόμα και χωρίς θεατές»

08:30 27/4/2020 - Πηγή: To10.gr

Την άποψη ότι η απουσία από τους αγώνες και τις προπονήσεις θα καταστήσει «αδύνατο» για τους παίκτες να φτάσουν γρήγορα στην καλύτερη δυνατή τους κατάσταση, όταν η Premier League επιστρέψει μετά την διακοπή της εξαιτίας του κορωνοϊού, εξέφρασε ο επιθετικός της Γουλβς, αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Europa League, Ντιόγκο Ζότα.

Το

επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Αγγλία διακόπηκε επ ‘αόριστον τον περασμένο μήνα λόγω του ιού που σκότωσε περισσότερα από 20.000 άτομα στη Βρετανία και οι παίκτες κάνουν προπονήσεις σε… απομόνωση στα σπίτια τους. Η επιστροφή στην καλύτερη περίπτωση θα γίνει στα μέσα Ιουνίου.

«Ο στόχος είναι να μείνουμε στο σπίτι όσο το δυνατόν περισσότερο και να προσπαθήσουμε να παραμείνουμε σε φόρμα γιατί γνωρίζουμε ότι το πρωτάθλημα μπορεί να ξεκινήσει και πρέπει να είμαστε έτοιμοι», ανέφερε ο Ζότα στο BBC. «Όταν ξεκινήσει, θα είναι όπως μια προετοιμασία για τους παίκτες γιατί όταν δεν παίζεις είναι αδύνατο να είσαι σε τέτοια κατάσταση όπως πριν. Οτιδήποτε μπορεί να συμβεί επειδή θα είναι σαν μια νέα σεζόν».

Τα παιχνίδια θα γίνουν σχεδόν σίγουρα χωρίς θεατές, αλλά ο Ζότα είπε ότι το να παίζεις σε άδεια στάδια ήταν προτιμότερο να μην παίζεις καθόλου.

«Αν είναι μια επιλογή μεταξύ μη τερματισμού της σεζόν και ολοκλήρωσης πίσω από κλειστές πόρτες, χωρίς θεατές, προφανώς θα επιλέξαμε να τερματίσουμε το πρωτάθλημα χωρίς θεατές», πρόσθεσε. «Ίσως πρέπει να προχωρήσουμε βήμα προς βήμα και το πρώτο βήμα είναι να παίξουμε χωρίς θεατές».

Keywords
Τυχαία Θέματα