Παναθηναϊκός: Αυτούς κρατάει άμεσα στο ρόστερ

Υπό φυσιολογικές συνθήκες ο Παναθηναϊκός μέχρι το τέλος Απριλίου θα είχε ξεκαθαρίσει τα πράγματα σχεδόν με κάθε ποδοσφαιριστή που διαθέτει στο ρόστερ του.

Μόνο το θέμα του Γιώργου Δώνη ίσως πήγαινε για τέλος της σεζόν, όταν η ομάδα θα είχε ολοκληρώσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Ωστόσο, τα πάντα έχουν αλλάξει με τον κορονοϊό. Για μεγάλο χρονικό διάστημα όλα μπήκαν στον πάγο.

Ο Απρίλιος τελειώνει με το «τριφύλλι» να έχει αρκετά ανοιχτά μέτωπα και να περιμένει πρωτίστως

το τι θα γίνει στο αυριανό Διοικητικό Συμβούλιο της Super League. Εκεί θα φανεί σε μεγάλο βαθμό η τάση που υπάρχει για το εάν θα πρέπει να συνεχιστεί η σεζόν ή όχι.

Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός ανεξάρτητα με το εάν θα παιχτούν τελικά τα πλέι οφ ή όχι, θέλει σταδιακά να αρχίσει να κλείσει τις υποθέσεις που έχει τη μία μετά την άλλη.

Δεν αποκλείεται η αρχή να γίνει ακόμα και εντός της εβδομάδας που ξεκινάει και το φινάλε να μην πάει μετά το τέλος Μαΐου. Είναι πολλά τα ανοιχτά μέτωπα για να τα αφήσει έως τις αρχές του καλοκαιριού και οι άνθρωποί του το γνωρίζουν.

Υπάρχει μία φήμη πως εντός της εβδομάδας θα γίνει η τελική επαφή με την οικογένεια Βαγιαννίδη για τον νεαρό δεξιό μπακ. Ο Γιάννης Αλαφούζος θέλει να τελειώσει αυτό το θέμα που έχει τραβήξει τόσο πολύ.

Η τελική συνάντηση είχε προγραμματιστεί για τις μέρες που ξέσπασε το θέμα του κορονοϊού και έκτοτε συνεχώς έπαιρνε αναβολή. Φαίνεται πως ήρθε η στιγμή για να ξεκαθαριστεί αυτό με τις πιθανότητες παραμονής του 18χρονου να είναι αυξημένες.

Στη συνέχεια η σκυτάλη θα πάει στους Χρήστο Δώνη και Αχιλλέα Πούγγουρα. Ο δεύτερος μπορεί να μη μένει ελεύθερος σε λίγο καιρό, όμως, είναι χρονικά στις προτεραιότητες των «πρασίνων» να τελειώσουν σύντομα το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του ώστε να μην «τρέχουν» την τελευταία στιγμή.

Υπάρχουν ακόμη οι Ματίας Γιόχανσον, Εμάνουελ Ινσούα και Κώστας Αποστολάκης, οι οποίοι μένουν ελεύθεροι σε λίγο καιρό. Ωστόσο, για εκείνους δεν φαίνεται να υπάρχει βιασύνη. Τόσο ο Σουηδός όσο και ο 20χρονος δεξιός μπακ λογικά θα αποτελέσουν παρελθόν.

Ο Παναθηναϊκός δεν σκοπεύει να κάνει κάποια κίνηση.

Ο Αποστολάκης είναι κοντά στον ΑΠΟΕΛ, ενώ ο Σουηδός θα κληθεί να βρει αλλού νέα ποδοσφαιρική στέγη. Πιθανότατα το ίδιο θα συμβεί και με τον Ινσούα. Απλώς για εκείνον υπάρχει ακόμη ένα μικρό παραθυράκι.

Μία τελευταία συζήτηση μαζί του θα γίνει και το θέμα είναι πόσο θα πέσει εκείνος από τα χρήματα που ζητούσε μέχρι πρότινος.

Εάν, όμως, το «ψαλίδι» δεν είναι θεαματικό, θα περάσει και εκείνος την πόρτα της εξόδου.

The post Παναθηναϊκός: Αυτούς κρατάει άμεσα στο ρόστερ appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα