Ζόλνοκ – Ολυμπιακός 7-8

21:18 8/11/2019 - Πηγή: To10.gr

Πολύ μεγάλη εμφάνιση και νίκη για τον Ολυμπιακό στην Ουγγαρία όπου βασισμένος στην εξαιρετική του άμυνα επικράτησε με 8-7 της Ζόλνοκ και έκανε το τέσσερα στα τέσσερα στον όμιλο του LEN Champions League.

Η

ομάδα του Θοδωρή Βλάχου παρέμεινε έτσι στην κορυφή του ομίλου κι έκανε αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στο Final 8 της διοργάνωσης.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ με τον Ράσοβιτς αλλά ο Ολυμπιακός γύρισε γρήγορα το ματς και δεν άφησε τους Ούγγρους να προηγηθούν ποτέ ξανά. Σκουμπάκης και Μπουλιούμπασιτς έκαναν το 2-1, ο Σούμποτιτς έφερε το ματς στα ίσα αλλά ένα γκολ του Μυλωνάκη έβαλε τον Ολυμπιακό μπροστά με 3-2 στο τέλος του οκταλέπτου.

Στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου ο Γιόκοβιτς έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στον Ολυμπιακό κάνοντας το 4-2, με τους «ερυθρόλευκους» να προηγούνται και με 5-3 αλλά η Ζόλνοκ απάντησε και ισοφάρισε σε 5-5. Ο Μυλωνάκης σκόραρε και πάλι στο φινάλε και έκανε το 6-5 για την ομάδα του.

Στο τρίτο οκτάλεπτο ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 8-6, η Ζόλνοκ μείωσε στο γκολ στο τελευταίο κομμάτι του ματς αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν την ισοπαλία αφού στην τελευταία επίθεση και με παίκτη παραπάνω δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-3, 1-2, 1-0

Ζόλνοκ: Νάγκι, Ανγκιάλ, Λάζιτς 1, Σούμποτιτς 1, Βαρνάι, Πιέτλοβιτς, Γιάνσικ, Ράσοβιτς 1, Ντόρι 1, Μπάροτι, Ντράσοβιτς 3, Ζεγκάλμι, Μπανιάι.

Ολυμπιακός: Ζερδεβάς, Μυλωνάκης 2, Σκουμπάκης 1, Γενηδουνιάς, Γιόκοβιτς 1, Μπουλιούμπασιτς 1, Δερβίσης, Κάκαρης 1, Μουρίκης, Γούνας, Αργυρόπουλος, Μίτροβιτς 2, Ζιβογίνοβιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα