Ζητάει και τα ρέστα ο Κόκκαλης!

Μετά το απρόκλητο «χτύπημα» στον Ολυμπιακό με την υπόθεση του οικοπέδου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη ο Σωκράτης Κόκκαλης «στοχοποιεί» τον ίδιο τον Βαγγέλη Μαρινάκη με επιστολή του!

Ο Κόκκαλης επί της ουσίας… ζητάει και τα ρέστα από τον ισχυρό άνδρα της ερυθρόλευκης ΠΑΕ κάνοντας μια μίνι «ανασκόπηση» της παρουσίας του στον Ολυμπιακό

και διαστρεβλώνοντας τα ιστορικά γεγονότα, όπως ότι «παρέδωσε έναν μεγάλο Ολυμπιακό».

Ο Σωκράτης Κόκκαλης εκτός από τους επιθετικούς χαρακτηρισμούς δεν λέει κουβέντα για την ταμπακιέρα. Ούτε για την απόφαση του με το οικόπεδο στο Ρέντη, ούτε για τις συμμαχίες που έχει κάνει με τους εχθρούς του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Κύριε Μαρινάκη,

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

Οι συνεχείς απαράδεκτοι και συκοφαντικοί ισχυρισμοί σου εις βάρος μου, οι άθλιες επιθέσεις εναντίον της οικογένειάς μου, και οι βρώμικες μεθοδεύσεις κατά των επιχειρήσεων που συμμετέχω, με αποκορύφωμα το χθεσινό οχετό από τα μέσα που έχεις εξαγοράσει, δεν θα μείνουν πλέον αναπάντητα.

Παρέλαβα έναν Ολυμπιακό ερείπιο και σου παρέδωσα ένα ΜΕΓΑΛΟ Ολυμπιακό με πρωταθλήματα, κύπελα, σύγχρονο γήπεδο, προπονητικό κέντρο, ακαδημίες, σχολές και γραφεία.

Για να γίνουν όλα αυτά, που ήταν μια προσπάθεια ιδιαίτερα δύσκολη εκτός από εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, διέθεσα πολύ χρόνο, έλαβα κρίσιμες πρωτοβουλίες και δύσκολες αποφάσεις γιατί πάνω από όλα είχα το συμφέρον του Ολυμπιακού.

Από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή ήμουν προσωπικά Πρόεδρος και ο μέτοχος του Ολυμπιακού χωρίς να κρύβομαι πίσω από offshore εταιρίες και παρένθετα πρόσωπα.

Βλέπω ότι εσύ χρησιμοποιείς τον Ολυμπιακό και τα ΜΜΕ που ελέγχεις ως ασπίδα προσωπικής σου προστασίας, εργαλεία προώθησης προσωπικών σου συμφερόντων και πολιτικών φιλοδοξιών.

Ο Ολυμπιακός ανήκει στο λαό του, είναι πιο μεγάλος από μένα και σίγουρα από σένα.

Μην συνεχίζεις να τον μικραίνεις.

Σ. Κόκκαλης»

Δείτε την επιστολή:

Keywords
Αναζητήσεις
κοκαλης ταμπακιερα
Τυχαία Θέματα