Κόκκαλης σε Μαρινάκη: «Φτάνει πια, μη μικραίνεις τον Ολυμπιακό»

Απάντησε ο Κόκκαλης σε Μαρινάκη στις επιστολές που δημοσίευσε ο Ολυμπιακός την περασμένη Τρίτη αναφορικά με κομμάτι των εγκαταστάσεων του Ρέντη.

Ο πρώην ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτης Κόκκαλης, έστειλε προσωπική επιστολή στον νυν ισχυρό άντρα

των «ερυθρόλευκων» Βαγγέλη Μαρινάκη.

Διαβάστε την επιστολή που έστειλε ο Κόκκαλης σε Μαρινάκη:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ολυμπιακός: Νέα κόντρα Κόκκαλη με Μαρινάκη

«Κύριε Μαρινάκη,

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

Οι συνεχείς απαράδεκτοι και συκοφαντικοί ισχυρισμοί σου εις βάρος μου, οι άθλιες επιθέσεις εναντίον της οικογένειάς μου, και οι βρώμικες μεθοδεύσεις κατά των επιχειρήσεων που συμμετέχω, με αποκορύφωμα το χθεσινό οχετό από τα μέσα που έχεις εξαγοράσει, δεν θα μείνουν πλέον αναπάντητα.

Παρέλαβα έναν Ολυμπιακό ερείπιο και σου παρέδωσα ένα ΜΕΓΑΛΟ Ολυμπιακό με πρωταθλήματα, κύπελα, σύγχρονο γήπεδο, προπονητικό κέντρο, ακαδημίες, σχολές και γραφεία.

Για να γίνουν όλα αυτά, που ήταν μια προσπάθεια ιδιαίτερα δύσκολη εκτός από εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, διέθεσα πολύ χρόνο, έλαβα κρίσιμες πρωτοβουλίες και δύσκολες αποφάσεις γιατί πάνω από όλα είχα το συμφέρον του Ολυμπιακού.

Από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή ήμουν προσωπικά Πρόεδρος και ο μέτοχος του Ολυμπιακού χωρίς να κρύβομαι πίσω από offshore εταιρίες και παρένθετα πρόσωπα.

Βλέπω ότι εσύ χρησιμοποιείς τον Ολυμπιακό και τα ΜΜΕ που ελέγχεις ως ασπίδα προσωπικής σου προστασίας, εργαλεία προώθησης προσωπικών σου συμφερόντων και πολιτικών φιλοδοξιών.

Ο Ολυμπιακός ανήκει στο λαό του, είναι πιο μεγάλος από μένα και σίγουρα από σένα.

Μην συνεχίζεις να τον μικραίνεις.

Σ. Κόκκαλης».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Κόκκαλης σε Μαρινάκη: «Φτάνει πια, μη μικραίνεις τον Ολυμπιακό» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα