«Υπογράφει στην Σίτι ο Κανσέλο, ολοκληρώνεται η ανταλλαγή με Ντανίλο»

17:20 6/8/2019 - Πηγή: To10.gr

Ο Ζοάο Κανσέλο θα πρέπει να θεωρείται παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι, με τον Ντανίλο να πραγματοποιεί το αντίθετο δρομολόγιο προς το Τορίνο, σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Η Γιουβέντους θα «καρπωθεί» και 27,5 εκατ. λίρες, με τον Πορτογάλο να βρίσκεται στο Μάντσεστερ για να περάσει από ιατρικά τεστ.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι μεγάλος θαυμαστής του 25χρονου Πορτογάλου διεθνή και οι «πολίτες» δουλεύουν εδώ και πολλές εβδομάδες

για την ολοκλήρωση του deal, φτάνοντας σε τελική συμφωνία με τους «μπιανκονέρι». Η συμφωνία θα ανακοινωθεί τις επόμενες 48 ώρες, με τον Κανσέλο να αποχωρεί από την Γιουβέντους έπειτα από την περσινή μεταγραφή του από την Βαλένθια. Ο Πορτογάλος αγωνίστηκε σε 25 παιχνίδια στην ιταλική ομάδα, ενώ στη Σίτι θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο.

Ο δεξιός φουλ- μπακ θα είναι η τρίτη μεταγραφή της Σίτι μετά τους Ανχελίνο και Ρόδρι, με τον Γκουαρδιόλα να συνθέτει ένα δυνατό αμυντικό δίδυμο στα δεξιά με τον Γουόκερ. Αντίθετα ο Ντανίλο αποχωρεί ύστερα από δύο χρόνια στην Σίτι, με τον Μαουρίτσιο Σάρι να αποκτά μια ακόμα λύση μετά τους Ντε Σίλιο, Άλεξ Σάντρο στα μπακ.

Keywords
Τυχαία Θέματα